Zdravím, potreboval by som radu ako si zdokonaliť angličtinu,nemčinu. Angličtinu sa učím 2,5 roka a v pohode sa dorozumiem, potrebujem len komunikovať a obohacovať slovnú zásobu. Nemčinu sa učím 6ty rok a viem z nej h*vno .. Nevedeli by ste mi odporučit n
ja som davno chodila na zegde.net, co je povodne stranka na stahovanie veci pre mobil, ale da sa tam chatovat a dodnes mam odtial kamosov, s ktorymi si pisem v cudzich jazykoch, aj ked tu stranku uz nenavstevujem
a dalej mi pomohlo pozeranie MTV germany, kde isli programy v nemcine s anglickymi titulkami
super film v nemcine je napr. Die Welle alebo Vincent will Meer
Deutsche Sprache, schwere Sprache Ja osobne nepoznám nikoho, kto by sa naučil v škole nemčinu tak dobré, aby sa s ňou dohovoril. Buď sú to ľudia čo študovali v zahraničí, alebo tam minimálne chodia (často)
hej hej filmy a serialy po anglicky s anglickymi titulkami to je najlepsie co moze byt na slovnu zasobu len ma stve ze v nemcine, s nemeckymi titulkami nie a nie najst
Všetko s anglickými tit., pesničky... ja sa učím 5-i rok nemčinu a som na tom rovnako a to že na konverz. nem. čumím 2x45min. do slovníka mi nejak obzvlášť nepomáha..... ale tipujem že to isté čo pri AJ by mohlo zabrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a dalej mi pomohlo pozeranie MTV germany, kde isli programy v nemcine s anglickymi titulkami
super film v nemcine je napr. Die Welle alebo Vincent will Meer
a tu neminu by som tiež rada zlepšila
Ešte nejaké dobré filmy v nemčine by sa nenašli ?