Je normálne že neviem byť sama? Potrebujem proste priateľa, aby som bola šťastná. Možno to znie divne, ale je to tak. Keď som prišla na strednú mala som 16 rokov v ten rok som začala chodiť s chlapcom bol to ročný vzťah, ktorý žiaľ nedopadol dobre. Hneď n
ja len tak blazene spominam ked som rok bola nutene sama (doterajsi rekord je tusim 2 mesiace a nasla som si tolko novych zalub zacala som chodit cvicit nikam som nemusela chodit kam sa mi nechcelo nemusela som si holit nohy mohla som si robit hocico co som chcela... do toho sa dostanes je to super
pretože ti chýba jedna dôležitá vec-sebaláska. Si myslíš že ťa niekto urobí šťastnou ked ty nevieš so sebou vydržať. Ked ty seba nevieš urobiť šťastnou niaky pako to miesto teba nespraví.
to , ze chces a potrebujes mat svoju druhu polovicu je ok .. no mat ju za kazdu cenu, lebo sama nevydrzis co len tyzden ok uz nie je .. suhlasim s @galinka a @grietusha no i s ich podobnymi nazormi .. najprv sa musis naucit zit sama, spoznat viac samu seba, pracovat na svojich kladoch, poznat svoje nedostatky, naplnit svoj zivot cinnostou a zmyslom .. az takto mozes najst vztah s perspektivou .. myslim, ze samoty sa bat netreba .. clovek spozna vlastne vnutro a otestuje osobnost .. ver , ze potom je "ve dvou se tahne lip" omnoho sladsie a cennejsie .. lebo len clovek, ktory celi zivotu a problemom sam .. dokaze rokmi ocenit silu "kracame zivotom dvaja" .. aspon ja to tak vnimam a neolutovala som nikdy tie vyse dva roky sebapoznavania a hladania vlastneho vnutra .. poznat, rozvijat a chapat ... a az potom zdielat a ponukat zo seba to najlepsie, co mozem
Podľa mňa nieje nič zlé na tom že nevieš byť sama, chceš spoznávať nových ľudí, odskúšať viac chalanov a možno ich porovnávať čo je na ktorom dobré a čo zlé, je to dobré pre skúsenosť do budúcnosti...rob to na čo máš chuť ak nechceš byť sama tak nebuď
u mňa je problém ten že ja stále potrebujem rozdávať lásku, niekoho podporovať, pri niekom stáť s niekým prežívať spoločné chvíle a mať pocit že som pre niekoho potrebná ... to bude asi tým mojím znamením alebo čo .. ja som proste vzor čistého romantika - mohla by som byť vzor na napísanie knihy fakt .. ok tak vám ďakujem za rady skúsim si dačo nájsť čo mi bude zabávať hlavu aj keď pochybujem že mi to pomôže lebo sa poznám ...a som rada že nie som sama taká divná
@momoglamorous asi fakt nemám niečo čo by ma napĺňalo lebo som si to ani nemala kedy nájsť, keďže som skoro vôbec nebola sama a to ma dostatočne napĺňalo si myslím, lenže teraz som sama a ...
@momoglamorous tak určite to nie je jediné čo ma baví ... ale keď ho mám tak som oveľa šťastnejšia a spokojnejšia a všetko prežívam tak intenzívnejšie ... sú to zvláštne pocity ktoré sama neviem opísať a som s nimi spokojná .. možno majú niektorí pravdu že to je sila zvyku a teraz mi bude zase trvať kým si odvyknem (najhoršie je na tom že ja si ani odvykať nechcem :/ ) .. ale určite dám na tvoju radu a nájdem si niečo iné čo ma bude napĺňať dúfam že sa mi to podarí a ďakujem ti za radu lebo mi prehovorila do duše a asi aj otvorila trošku viac oči
Ja mám asi posledné tri mesiace takú fázu života, že hľadám dievča na každom rohu....a mal som také chvílky, že už to bolo na zbláznenie...stále sám...ale našiel som si namiesto toho vždy nejakú robotu, takže som na to menej myslel...to pomáha
@deravapancucha ver mi že ti aj trošku závidím na jednej strane ..lebo z takéhoto pocitu samoty je mi hrozne radšej by som bola trošku viac bezcitná
@x71 no ja mám teraz robotu učiť sa na maturitu ale to mi teda vôbec nepomáha nato zabudnúť takže momentálne ešte 2 týždne sa budem musieť dáko premôcť a nemyslieť nato že nikoho nemám ... uvidíme možno ma to aj prejde trošku a zvyknem si nato že som sama .. skôr by som povedala že sa modlím zato aby som si zvykla
Pocit "nezadanosti" po dlhšom čase je jeden z najúžasnejších pocitov Po počiatočnom šoku si uvedomíš výhody, ktoré ti sloboda prináša. Veľa času sama na seba, záľuby, priatelia, jednoducho, celý čas čo si trávila so svojim partnerom sa dá využiť úplne neskutočným spôsobom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ja len tak blazene spominam ked som rok bola nutene sama (doterajsi rekord je tusim 2 mesiace a nasla som si tolko novych zalub zacala som chodit cvicit nikam som nemusela chodit kam sa mi nechcelo nemusela som si holit nohy mohla som si robit hocico co som chcela... do toho sa dostanes je to super
mozem si robit co chcem, chodit kam chcem, nemusim sa nikomu prisposobovat
A začni niečo robiť, lebo ak len sedíš doma, naozaj to lezie na mozog
no na takomto fore nesmiem chybat predsa
jeej, nemas zaco, som rada, ze som trochu poradila
urcite lepsie, ako ked si 4ewa alone ludia nechcu priznat, ze niekoho potrebuju a radsej vsade vypisuju, ako strasneee im je dobre samym
a ako pozeram, ty nebudes mat problem si niekoho najst
@antifunebracka ďakujem len či z toho zase nebude sklamania :/
a potom si nadávam, aká som bezcitná .
@x71 no ja mám teraz robotu učiť sa na maturitu ale to mi teda vôbec nepomáha nato zabudnúť takže momentálne ešte 2 týždne sa budem musieť dáko premôcť a nemyslieť nato že nikoho nemám ... uvidíme možno ma to aj prejde trošku a zvyknem si nato že som sama .. skôr by som povedala že sa modlím zato aby som si zvykla