citali ste knihy od DANA BROWNA?..tak asi viete o co ide....
pokracovanie DA VINCIHO KODU.. ..tesite sa ?...
ja strasne a este sa strasne tesim ked sa sfilmuje POSLEDNY TEMPLAR to bolo tiez super......
...
ja sa velmi tesim, citala som od Dana Browna Da Vinciho kod, aj Anjeli a demoni a poslednu co som citala bola Digitálna pevnosť, aj to bolo veľmi dobre
heh skor da vinciho kod je pokracovanie demonov a anjelov, bol napisany neskor brownove knihy su uzasne,na film sa netesim lebo sa to zase na knihu nebude ani len podobat podobne ako da vinciho kod...ale tak urcite si ho pozriem kedze tuto knihu zboznujem
som citala jeho knihy(4 myslim boli) a anjeli a demoni boli z toho najlepsi...mylsim ze tetno film bude stokrat lepsi ako da vinciho kod...taze sa tesim
Vlastne ani som nevedela ze to ma byt sfilmovane...nj tak tesim sa moc, hlavne na ten Rim, je to nadherne mesto A som zvedava na ten pad s plachtou ci cim, lebo tak toto si skutocne nedokazem predstavit
sfilmovany da vinci bol uplne odveci..nudny,nezazivny,nezaujimavy film..ja som pri nom zaspal co o knihe sa powedat neda ..tu som zhltol celu hned v ten den ked som si ju kupil ..
ja som cital vsetky 4, a anjeli a demoni sa mi z nich pacili najviac,, malo to paradne zauzlenu zapletku, necakany koniec, sice niektore veci boli scifi ale aj tak velmi dobre to bolo, na film sa tesim setky trailery boli cool ale dufam ze bude lepsie spracovany ako Da Vinciho kod,
ale tak aby som vas opravil, ziadna jeho kniha nie je pokracovanie nejekej predchadzajucej, oni na seba nenadvezuju, ako napr HP, aj ked su tam nejake podobnosti
@23 jj mas pravdu, nie su to pokracovania a mozes ich citat v lubovolnom poradi, len v prvych dvoch je rovnaka hlavna postava a to Robert Langdon a v Davinciho kode je nazaciatku spomenuty ten incident vo vatikane z Anjelov a Demonov.
Btw knihy boli pisane v poradi:
Digitálna pevnosť (1998)
Anjeli a démoni (2000)
Bod klamu (2001)
Da Vinciho kód (2003)
napriek tomu sa vela ludi mylne nazdava ze Da Vinciho kód bol prvy ...
a este nieco:
internetom sa siria chyry ze Brown nedavno dokoncil dalsiu knihu s nazvom "The Solomon Key" v ktorej ma byt uz po treti raz hlavnou postavou R.Langdon ... uz sa neviem dockat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tieto knihy som citala pred hodne dlhym casom, take oddychove konspiracne rozpravocky
vsetky styri boli uzasne, ale najviac sa mi pacia Anjeli a demoni
film DaVinciho kod sa mi vobec nepacil,kebyze to necitam,maloco pochopim, kniha je lepsia..vzdy
[/IMG]
15. maja 2009
a prave mam tu knihu na stole, lebo som ju akurat zacala citat...tesim sa este viac, ked vidim tie ohlasy
..inak to bola tretia kniha...
...
to som tiez musela dva krat citat
Btw knihy boli pisane v poradi:
Digitálna pevnosť (1998)
Anjeli a démoni (2000)
Bod klamu (2001)
Da Vinciho kód (2003)
napriek tomu sa vela ludi mylne nazdava ze Da Vinciho kód bol prvy ...
a este nieco:
internetom sa siria chyry ze Brown nedavno dokoncil dalsiu knihu s nazvom "The Solomon Key" v ktorej ma byt uz po treti raz hlavnou postavou R.Langdon ... uz sa neviem dockat