@pappkin Adobe After effects je na editovanie videi a pridavani efektov, samozrejme sa tam da aj animacia spravit ale vo flashi je to urcite jednoduchsie
Na taky mini serial, ktory spolu s par kamosmi mame uz aj nadabovanu prvu cast a animacne vsetky postavy, ukazka postav napr tu.. » epiclife.6f.sk/news.php...
header pozrite, ine tam neni nic....
Plat bohuzial nemam dat aky, kedze aj ja potrebujem peniaze takze zhanam len takych ludi co by mali ochotu neco take robit pre zabavu, alebo na skusenosti, viem ze takych vela nieje ale ak su nejaki tak sa prosim hlaste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak v kyľavejšej aplikácií som ešte nikdy nerobil
Na taky mini serial, ktory spolu s par kamosmi mame uz aj nadabovanu prvu cast a animacne vsetky postavy, ukazka postav napr tu.. » epiclife.6f.sk/news.php...
header pozrite, ine tam neni nic....
Plat bohuzial nemam dat aky, kedze aj ja potrebujem peniaze takze zhanam len takych ludi co by mali ochotu neco take robit pre zabavu, alebo na skusenosti, viem ze takych vela nieje ale ak su nejaki tak sa prosim hlaste