Napíšte niečo o svojej obľúbenej mange alebo anime. Všimol som si ze mnohí majú ako fotky rozne postavy z anime. Tak som sa rozhodol založiť tuto miesnosť nakoľko som veľkým fanúšikom Naruta a Inuyashu
no nemam sajnu ci je Walter zradca, alebo je zradca Alucard. Posledne diely su fakt huste.
Mam taku teoriu ze Heinekel zabije Alucarda ved naco ine by si ho kapitan nechaval... ale najskor Alucard zmasakruje waltera v tvare Luka Valentina. No a kto zmasakruje capitana nemam ani sajnu... ale asi ceras a integra odpravia majora a aj doktora a ako si poradia so schrodingerom neviem(neviem dokonca ci je to muz alebo zena, dokonca ako zenu uvadzaju niektore zdroje aj heinkel) pretoze ono je vseade a nikde... no ale smutne je ze Andersom umrel tak skoro
Hm... La. Pokemon je sice anime ale ako by som to... moc komercne. Strasne rychlo to upadlo. A tie nove serie uz fakt nestoja za nic. Stale to iste. Mozem sa mylit ale takto to ja vidim
L.a. inuyasha chodieva rano??? o tom nic neviem ved nedavno to chodievalo na A+ vzdy vecer.... btw pokemon je... heh ... som netusila ze tu je tolko ludi co vedia co to je anime
samus co chces povedat tou komerciou? keby sme to mali brat z komercnej stranky, tak potom v japonsku a vo vyspelejsich europskych krajinach by museli davat anime v tv len kvoli komercii...
keby to bolo ako vravite, tak kazde anime a manga ktora sa vyrobi by bola len cisto komercna zalezitost... lebo vo vacsine statov, ktore nie su prispate ako nase zlate slovensko, sa predavaju k vacsine anime a mange hovadinky... raz sa daco predava na slovensku a uz je to vyhlasene za komercne a ostatne su svate... ku kazdemu anime sa predavaju vecicky... a ak nie, tak je to anime ktore stoji za prd
Zle som bol pochopeny. POkemon drzi nad odou uz len jeho zasla slava. Nik to uz moc nepozera. A uz o to nieje zaujem. Ono to bol projekt len sa na nom nabalit a konec. Kukni si prognozy. Zaujem o pokemonov je minimalny.
Inuyasha je velmi dobry. Pribeh je zaujimavy.
A co sa tyka komercie. Vsetko co je uspesne tak sa na tom snazia ludia nabalit nie?
Keď už sa tu hovorí o anime.Prikloním sa k Inuyasha,dokonca som to aj včera pozeral.Ale mňa osobne zaujali počitačom prerobená séria Final Fantasy VII Advent Children a Dirge of Cerberus.Poradím vám pozrite si to
Dragon Ball som pozerala... bolo fajn. Najlepsie anime je podla mna Noir. A potom Sailor Moon... tieto dve nejdu absolutne dokopy, ale vyborne sa doplnaju v mojej osobnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
no nemam sajnu ci je Walter zradca, alebo je zradca Alucard. Posledne diely su fakt huste.
Mam taku teoriu ze Heinekel zabije Alucarda ved naco ine by si ho kapitan nechaval... ale najskor Alucard zmasakruje waltera v tvare Luka Valentina. No a kto zmasakruje capitana nemam ani sajnu... ale asi ceras a integra odpravia majora a aj doktora a ako si poradia so schrodingerom neviem(neviem dokonca ci je to muz alebo zena, dokonca ako zenu uvadzaju niektore zdroje aj heinkel) pretoze ono je vseade a nikde... no ale smutne je ze Andersom umrel tak skoro
Ale InuYasha musi byt fakt fajn ked to kuka moj 19-rocny brat Ja nie... rano dllllho spim
Inuyasha je velmi dobry. Pribeh je zaujimavy.
A co sa tyka komercie. Vsetko co je uspesne tak sa na tom snazia ludia nabalit nie?
Pre vsetkych anime fanusikov toto je strnaka kde maju spisane prakticky vsetko anime. Co sa mangy tyka
www.mangaupdates.com
Zaroven by som poprosil nazov akehokolvek dobreho anime a mangy. (zname tituly ako inuyasha, DBZ love hina, a spol netreba)
ja už radšej nepíšem lebo by som písala do aleluja