boze toho je tak mrte....
Naruto: zila som na nom pocas maturit spolu s bleach, a hlavna je myslienka bojuj, nikdy sa nevzdavaj a ked uplne padnes vzdy aj tak vstanes a o to silnejsi, sila priatelstva a oddanosti...proste som zbierala sily na krute vykony a riadne ta to namota na pohyb a bojove umenia, ja vidim v tomto len plusy
Watamote: aspon nie som sama introvertny blazon, i ked odveci ale ujde
Wolfs rain: mam rada vlkov, je to super, ale take fakt pre milovnikov vlkov
Death note: jedina detektivka ktoru som bolas chopna sledovat a je to fakt asi najkvalitnejsie anime
Fairy tail: moja nova laska, tiez priatelstvo , boje podobne ako bleach a naruto
princezna mononoke, cesta do fantazie - fajn anime filmy
Samurai Champloo je tiez riadne- dievca hlada svojho otca s dvoma samurajmi a taka komedialna bojovka to je
Vsetky tieto anime okrem watamote oznacujem za peknu kvalitku i animacie je super, vsetko su to bojove komedie a upozornujem ze anime je navykove a moze ti z toho preskocit a stanes sa otaku...vid ja(plus zabijes strasne vela casu, serialy su v tomto nahovno, vsetky)
Death note, ale nie kvôli tomu že je to """""""anime"""""".. neznášam ľudí čo pozerajú nejaké totálne sračky o ktoré by inak ani nezakopli len kvôli tomu, že je to ANIME
mnoho ich je, no priznám, že posledného času to tak zanedbavám, že už my ani pamäť nesiaha koľko a aké som kukala.
Ale asi take najhlavnejsie: Naruto, Bleach (s tym som sekla, bo som zabudla kde som skoncila , Vampire Knight, Full Metal Panic aj ten Alchemist či čo... mnohooooo toho je či už od masakrov až po presladenú romantiku (hanbím sa
)
Naruto, Death note, One piece, Swort art online, Attackt on titans, Wolf rain, Fairy tail, Full metal alchemist and full metal alchemist brothers pokemon za mlada ale to ma už teraz nebavilo inak tieto boli jedne z naj
tak sledovala som nejaký čas Naruto a to bolo celkom ok... a občas s bratom Shaman king.... ale to zase nebolo až tak super.... a vraj aj pokemon je anime som počula to som mala rada
to že milujem Naruta nie je tajomstvo, už som aj dospela do štádia, kedy čakám týždeň na novú časť, doteraz som len hltala aj celú sériu denne...nuž
minule som začala pozerať anime Free! - je to o plávaní, trošku to zaváňa yaoi, ale ale len v takej provokatívnej miere
ďalej vďaka @lowinqa som začala pozerať Lovely Complex, čo je jedno z najlepších, ktoré som videla, lebo je nabite jak humorom, tak silnými emóciami, fakt odporúčam
a to najlepšie na koniec NANA, krásne a bolestivé ako sám život
AnoHana ma dojala k slzám a Shingeki no Kyojin... no pri tom som mal toľko krát zimomriavky jak sa Eren naštval a zmenil sa v Titana :3
Inak videl som po kkt aj kus anime ale tieto 2 ma fakt zaujali a ešte Kuroko no Basket
@coleshepter pozri si Kuroko no Basket (má to 2 série druhá ešte len vychádza teraz) a je to o Basketbalistoch ak máš rada anime chalanov.. lenže to nieje také ako Free vo Free tí chalani pôsobia jak buzeranti a v Kuroko no Basket pôsobia jak.. Basketbalisti a badass guys
Zatiaľ žiadny, ale obávam sa, že 2.novembra na dievčenskom ,,kine", ktoré chystám s kamoškou u nás doma ma donúti pozerať nejaké anime alebo to druhé, z čoho sú všetci takí vzrušení.
Fullmetal Alchemist Brotherhood je asi top, potom Hellsing OVA, Wolfs Rain a celkom ma chytil aj ten Attack on titan - ten ak všetko dobre dopadne bude asi aj vychádzať ako manga v češtine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inak klasika - kazde yaoi, ktore za nieco stalo, som mala prestudovane, ale uz sa nepohybujem v tych sferach
Naruto, Death Note, Shingeki no kyojin, Ao no Exorcist
Naruto: zila som na nom pocas maturit spolu s bleach, a hlavna je myslienka bojuj, nikdy sa nevzdavaj a ked uplne padnes vzdy aj tak vstanes a o to silnejsi, sila priatelstva a oddanosti...proste som zbierala sily na krute vykony a riadne ta to namota na pohyb a bojove umenia, ja vidim v tomto len plusy
Watamote: aspon nie som sama introvertny blazon, i ked odveci ale ujde
Wolfs rain: mam rada vlkov, je to super, ale take fakt pre milovnikov vlkov
Death note: jedina detektivka ktoru som bolas chopna sledovat a je to fakt asi najkvalitnejsie anime
Fairy tail: moja nova laska, tiez priatelstvo , boje podobne ako bleach a naruto
princezna mononoke, cesta do fantazie - fajn anime filmy
Samurai Champloo je tiez riadne- dievca hlada svojho otca s dvoma samurajmi a taka komedialna bojovka to je
Vsetky tieto anime okrem watamote oznacujem za peknu kvalitku i animacie je super, vsetko su to bojove komedie a upozornujem ze anime je navykove a moze ti z toho preskocit a stanes sa otaku...vid ja(plus zabijes strasne vela casu, serialy su v tomto nahovno, vsetky)
Ale asi take najhlavnejsie: Naruto, Bleach (s tym som sekla, bo som zabudla kde som skoncila , Vampire Knight, Full Metal Panic aj ten Alchemist či čo... mnohooooo toho je či už od masakrov až po presladenú romantiku (hanbím sa
)
minule som začala pozerať anime Free! - je to o plávaní, trošku to zaváňa yaoi, ale ale len v takej provokatívnej miere
ďalej vďaka @lowinqa som začala pozerať Lovely Complex, čo je jedno z najlepších, ktoré som videla, lebo je nabite jak humorom, tak silnými emóciami, fakt odporúčam
a to najlepšie na koniec NANA, krásne a bolestivé ako sám život
Ale videla som aj dosť veľa dielov Bleach a Pokémon.
Inak videl som po kkt aj kus anime ale tieto 2 ma fakt zaujali a ešte Kuroko no Basket
ani som žiadny nekukala ani ma to nelaka
1. Fullmetal Alchemist - Brotherhood
2. Gurren Lagann
3. Monster
4. Berserk
5. Future Boy Conan
6. Trigun
7. Moribito - Guardian Of The Spirit
8. Mushishi
9. Claymore
10. Basilisk - Kôga Ninpô Chô