on Narutoje svojím spôsobom super ale v poslednej dobe už to kishi dosť naťahuje aj všetko :/ už to ani nie je o pôvodných hrdinoch takže to mi trochu vadí
Tak také naj sú Death Note, Ghost in the shell: Stand alone complex, Blood+, Trinity blood, Nana, Junjou romantica, Gravitation, Lovely complex, 5 centimetres per second, Air, Ayakashi Ayashi, F.M.A., Fairy tail, Jigoku shoujo, Kuroshitsuji, Monoshitsuji .. a ešte vela ďalších ale to už asi nikto nepozná
ja som skôr na shoujo, neviem či ti bude ženská manga vyhovovať. Paradise Kiss.
kamarát má rád Berserk, strašne veľa ľudí na to namotal. mne sa to ale nepáčilo.
no a potom Elfen Lied, je to nádherná úchylnosť o malých dievčatkách s ružovými vlasmi, ktoré majú fetiš v zabíjaní. a Hellsing. ale ten je lepší v mange, anime je dobré tak po štvrtú časť.
a Miyazakiho rozprávkové filmy odporúčam. dokonalá kresba a dokonalá hudba a dokonalé príbehy.
Naruto...no ten mi popravde lezie už na mozog...Anime malo dlhé fillery a manga sa sústreďuje na stále nové a nové postavy...Mňa by skôr zaujímal boj medzi Sasukem a Narutom...ale raz keď možno budem mať 30 sa toho dočkám
Death note...proste naj
Lovely Complex...krásna romantika ale dosť opakovanie deja a tak..
Ouran high school host club,Yamato nadeshiko shichi henge...brutálny humor
Bleach...nová manga je odveci...inak zbožňujem
FMA klasika
Yu yu hakusho...podľa mňa základ pre každého animefila...staršie ale kvalitný príbeh
je to zaujimavy pribeh je to uplne inaksie ako pri Bleach alebo naruto ked som kukal naruta,bleach strasne dlho trvaly tie diely,a teraz? dopozeral som toto a je smutno ze to skonci v 22 epizode ale odporucam nebudete sa nudit ani pri jedno diely !!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Z toho Clannad, Chrno Crusade, FMA, Kaleido Star a Fairy Tail sú asi najlepšie
ale inak mám rada YAOI ♥♥♥
Ale ked si nejake vybrat, tak Kenshin OVA 1
A manga = Gantz, bezkonkurencne.
kamarát má rád Berserk, strašne veľa ľudí na to namotal. mne sa to ale nepáčilo.
no a potom Elfen Lied, je to nádherná úchylnosť o malých dievčatkách s ružovými vlasmi, ktoré majú fetiš v zabíjaní. a Hellsing. ale ten je lepší v mange, anime je dobré tak po štvrtú časť.
a Miyazakiho rozprávkové filmy odporúčam. dokonalá kresba a dokonalá hudba a dokonalé príbehy.
A Fruits Basket.
Death note...proste naj
Lovely Complex...krásna romantika ale dosť opakovanie deja a tak..
Ouran high school host club,Yamato nadeshiko shichi henge...brutálny humor
Bleach...nová manga je odveci...inak zbožňujem
FMA klasika
Yu yu hakusho...podľa mňa základ pre každého animefila...staršie ale kvalitný príbeh
NANA-bezkonkurečne najkrajšie
Paradise kiss atď
The tyrant who falls in love.. a ták, veľa ich je (ano ano, yaoi fan)
je to zaujimavy pribeh je to uplne inaksie ako pri Bleach alebo naruto ked som kukal naruta,bleach strasne dlho trvaly tie diely,a teraz? dopozeral som toto a je smutno ze to skonci v 22 epizode ale odporucam nebudete sa nudit ani pri jedno diely !!