ono to hrozne záleží aj na tom aké anime... lebo nie každý to kreslí rovnako, mne sa páčia hlavne také čo sú podobné tomuto štýlu:
proste zlaté, nevinné
a tie oči cez pol tváre ako tu dakto vyššie spomenul, práveže bez nich by to nebolo ono, to sa mi na anime páči najviacej, ale ako chápem 100 ľudí, 100 chutí sa vraví
@insanebutalive to je najlepší anime seriál (aspoň podľa csfd , ten by si mali pozrieť tí, čo vravia že anime je len pokémon , death note bol perfektne prepracovaný (aspoň prvých 17 dielov) , napínavý a zaujímavý
Anime je uplne genialne, kresby v anime su podla mna dokonale a kazde anime ma svoj vlastny originalny pribeh kt. bud zaujme alebo nie ale aspon to vsetko nie je na jedno kopyto ako tie americke shity!!! A este neznamena ze ked ma niekto rad taketo veci musi byt niakym vyvrhelom spolocnosti bez priatelov a zalub!! Ved vlastne anime je zaluba!!!
a.n.i.m.e. 4ever naruto len bez dabungu bleach tiez bez dabingu death note sa chistam a vipada to dost dobre anime je proste perfektne a tiez nevim ci si nepletete anime a animače lebo pokemon myslim ze neni anime a ak ano tak to ozaj pre deti
@wormsak Som na tom podobne ako ty Death Note ma bavil ale viac film ako anime ale tak je to pekné a Naruto a Bleach *slza v oku* .... ale je Pokemon je anime všetko Japonské je skoro anime teda keď sa jedná o tento štýl ale je to ozaj pre deti bo to nemá žiadne také napätie je to nudné najlepší je Naruto a Bleach teda môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale POKEMONI MUSIA BYŤ!!
proste zlaté, nevinné
a tie oči cez pol tváre ako tu dakto vyššie spomenul, práveže bez nich by to nebolo ono, to sa mi na anime páči najviacej, ale ako chápem 100 ľudí, 100 chutí sa vraví
btw. na Death Note som bola úplne závislá