a @orochimaru 5 Centimeters Per Second(ale to si uz asi videl, no to je uupln enieco ine ako bleach, alebo naruto, no mna to velmi zaujalo) aaa asi cez Velku noc mi pride asi 30GB anime, ale co tam presne bude, to nwm....potom ti dam vediet.. popripade Paprika
@maco011 dakujem ti za tu princess mononoke je to superni film animovany uz som to raz videl aj v telke ale nie cele dikess moc..ak este poznas nejake filmy movie nemusia byt len animovane mi sem kludne pastny obrazok.jpg alebo nazoff dikess..caff...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ved ked nejake poznas tak napis nazviy - zoznam alebo pastny sem linky obrazkov-u dikess...
Vexille - » www.megavideo.com/?v=4BHI7710...
Cesta do fantazie - » www.megavideo.com/?v=25V9NYPP...
Tu nájdeš všetky filmy » www.anime-movie-site.com/...
a @orochimaru 5 Centimeters Per Second(ale to si uz asi videl, no to je uupln enieco ine ako bleach, alebo naruto, no mna to velmi zaujalo) aaa asi cez Velku noc mi pride asi 30GB anime, ale co tam presne bude, to nwm....potom ti dam vediet.. popripade Paprika