anime♥
mne sa najviac páčilo InuYasha, Ao no exorcist, Code Geass, Donten ni Warau, Guilty crown, Hakkenden, Nurarihyon no Mago a vyššie spomenuté Psycho pass, Mirai Nikki, Another a Elfen Lied
@vintagedinosaur OHSHC som videla Hikaru a Kaoru su naj, aj Honey (neverím že má 17) a Moriho zboznujem, aj free som videla (prvý krát som sa správala presne ako Gou) diki a pozrem,,,
@alex458 aj podla mna,,, hlavne ze tam bolo vela chalanov,,, aj Ao-Sousuke, Gempachi jak sa zamiloval do Shina to bolo cute, Kobungo jak padal na Shina Daikaku je tiez pekny, ale chyba mi Kagetsu ,,, zboznujem toto anime tak ako ostatne, aj vsetky tie potvory Megu, Murasame, Yatsufusa, Noro...
@alex458 ja mám radšej Murasameho, jeho hlas a hlašky,,, toho chalana čo ho dabuje zbožňujem,, Daboval Kisa Shouta, Murasameho, Gaua Meguriho, Takumiho Usui... On je proste naj,,,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mirai nikki :3
a určite odporúčam Death Parade, je to je úplne parádne
mne sa najviac páčilo InuYasha, Ao no exorcist, Code Geass, Donten ni Warau, Guilty crown, Hakkenden, Nurarihyon no Mago a vyššie spomenuté Psycho pass, Mirai Nikki, Another a Elfen Lied