@pachirisue elfen lied je as najnudnejšie anime čo som videla, okrem krvi tam nie je ani zďaleka dobrý príbeh....síce to vie v pár momentoch zahrať na city ale celkovo som bola sklamaná z toho
@glamorous no, vela si z neho už nepamätám popravde (pozerala som pred 4 rokmi asi) ale hmm, teraz si to musím pozrieť znova ako ďalších x vecí, čo som pozerala dávnejšie
Všetky tipy tu sú skvelé tak neváhaj, ak môźem niečo prihodiť.
Z krvavého akčného súdka:
Akame ga Kill!
High school of the dead
Hellsing/ Hellsing OVA
Ninja scroll
Devil may cry
Afro samurai
Samurai champloo
Rurouni Kenshin
Tokyou ghoul
bože, ale takých je strašne veľa to by som sa do zajtra nedopísal...
Osobne by som odporučil práve Tokyo ghoul, na mangu sa v brutalite zrovna nechytá, ale stále je jeho súčasťou a je to celé trošku hlbšie ako len súboje a napĺňanie deja.
Alebo tiež Parasyte nie je len plochá akčná súbojovka, ale zároveň vcelku zaujímavý pohľad na ľudstvo človeka z pohľadu bytostí, ktoré sú nám vo všetkom nadradené.
Z ostatných sa tu ešte nespomenulo napríklad
Higurashi no naku koro ni čo je asi pre milovníkov krvákov povinnosť.
Ak by si chcel niečo naozaj originálne tak skús Gyo ale téo nie je zrovna pre každého
A ak to nemusí byť silou mocou krvavé a stačí ti aj zaujímavý námet, skús Death Parade a Zankyou no Terror
A ak by si mal chuť zakopnúť o zaujímavý vizuál, zároveň chvíľami celkom krvavý, odporúčam Bakemonogatari a jeho pokračovania.
@coleshepter Ono strašne veľa z toho bolo posekaného, niektoré veci tam prebehli úplne inak Okrem toho je vedľajśia manga venovaná Akame, mnoho scén bolo omnoho brutálnejších, ak môžem poradiť začni čítať od začiatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Mirai nikki
elfen lied
jigoku shoujo
inak prave pozeram Akame ga Kill ... vzdy ma to tak trochu vzrusi
preboha nad čím sa tam vzrušuješ?
Z krvavého akčného súdka:
Akame ga Kill!
High school of the dead
Hellsing/ Hellsing OVA
Ninja scroll
Devil may cry
Afro samurai
Samurai champloo
Rurouni Kenshin
Tokyou ghoul
bože, ale takých je strašne veľa to by som sa do zajtra nedopísal...
Osobne by som odporučil práve Tokyo ghoul, na mangu sa v brutalite zrovna nechytá, ale stále je jeho súčasťou a je to celé trošku hlbšie ako len súboje a napĺňanie deja.
Alebo tiež Parasyte nie je len plochá akčná súbojovka, ale zároveň vcelku zaujímavý pohľad na ľudstvo človeka z pohľadu bytostí, ktoré sú nám vo všetkom nadradené.
Z ostatných sa tu ešte nespomenulo napríklad
Higurashi no naku koro ni čo je asi pre milovníkov krvákov povinnosť.
Ak by si chcel niečo naozaj originálne tak skús Gyo ale téo nie je zrovna pre každého
A ak to nemusí byť silou mocou krvavé a stačí ti aj zaujímavý námet, skús Death Parade a Zankyou no Terror
A ak by si mal chuť zakopnúť o zaujímavý vizuál, zároveň chvíľami celkom krvavý, odporúčam Bakemonogatari a jeho pokračovania.
» encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:AN...