@nessadurianelgden1
To som videla Ale niečo také ako opakujem ghost hunt, angel beats a keby bolo možné aby boli k tomu aj české alebo slovenské titulky niekde na sieti
@notme
toto je ale slobodná spoločnosť...
nechápem prečo si taký násilnícky. Pozeraj si predsa niečo čo ťa baví. Neviem možno ťa dnes len niečo nahnevalo a vybíja si to na mne pretože nemáš rád tento žáner zrejme a prišla som ti vhod. Nevšímaj si ma jednoducho. Toto fórum som nevytvorila za účelom niekoho uraziť. Jednoducho čítaj ďalej a nevšímaj si ma.
ja sa pozeram na to, co ma bavi. potom tam dojde banda anime kokotov a vyzenu vsetkych normalnych ludi v ratani mna. tak sa presuniem inde. a hadaj, kde o par tyzdnov/mesiacov dojde aj banda anime kokotov?
drzte sa do kurva pice matere na niektorom z miest, co ste uz zlikvidovali svojou pritomnostou a nerozsirujte to dalej.
@notme
to môže ktokoľvek povedať aj o tvojom žánre filmov alebo niečoho čo máš rád. Tak sa nesnaž meniť niekoho koho ani nepoznáš. Končím diskusiu s tebou. S deťmi sa nemá význam hádať.
nie nemoze, lebo ludia ako ja nepotrebuju chodit na fora, ktore nemaju s ich zalubou nic spolocne a zacat tam svoju zalubu rozoberat. toto pocinanie je vylucne zalezitostou vasej prijebanej komunity. ked mam rad pedofiliu, idem na forum pre pedofilov. ked mam rad star wars, idem na fora o star wars. ked mam rad filmy, idem na csfd. ked mam rad anime, tak asi mozem ist kurva do pice vsade v ratani for o kvantovej fyzike a zacat to tam rozoberat, lebo sme v slobodnom svete a nikto mi to nemoze zakazat! dajte sa liecit, prosim.
@notme
ty si si to asi nevšimol to ma mrzí...
toto je všeobecná stránka a myslím si, že keď sa tu niektorý môžu baviť o čúraní do vane tak toto fórum tu môže byť tiež úplne v pohode
nie, to ty si niektore veci nepochopila. za prve, koncit debatu znamena presne to, co sa zda, ze to znamena. neviem ako sa to da nepochopit, na druhej strane do mysli ludi pozerajucich anime sa asi nikdy nedostanem a po pravde ani dostat nechcem. po druhe, ano, ako si spravne poznamenala, toto je vseobecne forum. preto, ak chcem riesit konkretne veci, pojdem na forum konkretne. po tretie, ten modry obdlznik s lupou napravo hore tam nesvieti na srandu, v nom sa da vyhladavat.
neviem podla mna tu par rokov dozadu bolo viac anime kokotov jak teraz, ale dyki za tag takse otporucam soul eater tokyo ghoul attack on titan death note (s frajerom som setko kukala od znova na shirai.cz, tam maju s cz subs)
no ale je pravda, ze aj ked tu nie je denne 50x tema anime, tak stale ked sa tu objavi, je o tom istom "ake je vase fav anime", vyhladavac ti vyhodi vela inspiracie
@1ggy ale tak povedz mi...ked nemam rad nasteroidovanych kokotov na ockovej audi, nebudem chodit do nocnych klubov. ked nemam rad krestanov, nebudem chodit do kostola. nech uz nemam rad kohokolvek, viem, ze aj ta najsamdebilnejsia skupina tych najhlupejsich ludi sa zhlukuje len na istych miestach, na ktore presne preto nebudem chodit. len tato banda "ja sa rad pozeram na polonahe, kreslene, 12rocne deti" potrebuje byt vynimocna a potrebuje sa najebat komplet vsade. samozrejme, len v ramci internetu, lebo v reale ich sikanuju. to je ako prist do metaloveho baru, zajebat do jukeboxu 4 albumy kontrafaktu po sebe a zacat kricat "ved preco by som nemohol? sme slobodna krajina, mam na to pravo!". no mas, ty kokot vymlety, ale jednoducho sa to NE-RO-BI. ja neviem, co na tom tito ludia nedokazu pochopit. asi sa potrebuju roztahovat aspon na nete, ked ich uz v reale utlacaju, alebo co, no bohu prisaham, ze taketo spravanie vidim len a jedine u nich.
@notme sebecká zberba? Mńa zas irituje, že neviem nájsť na internete miesto, kde niet kokotov, ktorý si myslia, že by mal svet vyzerať a správať a podľa ich predstáv. Nádavaš tu celej skupine do jebnutých detí, ale sám sa správaš jak prijebaný spratek. Okrem toho ľudia, ktorí majú radi anime to nie je skupina rovnaká, ako nejaký punkeri, lebo iné skupinky ktoré si pospomínal. Nowic tu pozerá Naruta, ale asi by nemal kvôli štýlu hudby, ktorý inak preferuje, či ? Ako fakt, máš komplexíky proti animovanej tvorbe? A o čom má byť teda tento web? Povedz že nám pán I.Q. Smartin. Ako fakt, povedat "anime je prijebané" oka beriem, ale doslova tu plakať ako nedotklivá desaťročná princeznovská piča a ešte mať pocit zadosťučinenia tak to je moc.
@nessadurianelgden1 Fuf vôbec si ten ghost hunt neviem zaradiť. Keď vidím pri popise hororu napísané o tom ako tam nejaké dievča bude riešiť lásku k svojmu šéfovi, tak sa mi popravde prevracia žalúdok. Prezri ostatné témy čo už tu boli založené, je tam dosť odporúčaní.
@karlotiskot ja neviem, ktora cast z toho, ze sa mate drzat na miestach pre vas urcenych vam nieje jasna. preco mate neustalu potrebu zajebat kazde jedno miesto na nete svojimi srackami? a preco ktorakolvek ina skupina fanusikov cohokolvek ineho tuto potrebu nema?
"Nowic tu pozerá Naruta, ale asi by nemal kvôli štýlu hudby, ktorý inak preferuje, či ?" nemam absolutne najmensiu predstavu co si tym chcel povedat, no je mi na zaklade toho jasne, ze si nepochopil, co som chcel povedat ja.
nic to. skusim jednoducho. nikto na svete mi nemoze zabranit prist do kostola a kricat ave satan, lebo zijeme v slobodnej krajine a mozem si robit co chcem kde chcem, ty mi v tom nemas ako zabranit, ked sa ti nepacim tak ma ignoruj (vas dementny sposob argumentacie). ale zaklady elementarnej slusnosti mi vravia, ze take nieco robit nebudem, aj ked to robit mozem. ked chcem vyznavat satana, nepojdem do kostola ale do klubu vyznavacov satana. mne to pride ako ta najsamozrejmejsia vec pod slnkom, to len vy potrebujete svoje picoviny prezentovat kde sa len da bez ohladu na cokolvek a este sa tvarite urazene, ked to ludom vadi. povedal som to milionkrat a vravim to znova, anime ma fanbase tych najvacsich imbecilov pod slnkom.
@karlotiskot existuje miliontisic for plnych uchylakov a cudakov masturbujucich na kresbach 12rocnych deti (ano, uhadol si, for pre fanusikov anime) a ja ani za boha neviem pochopit, preco by som sa mal na anime pytat tu a nie tam.
nuz anime fans su hadam jedina skupina ludi na svete, ktora sa zaskatulkovat da. vsetci do jedneho ste absolutne imunni voci akejkolvek argumentacii, mate potrebu sirit sracky vsade kde sa len da a citite sa dotknuto, ked vam na ne niekto co i len skaredo pozrie. vsetci.
a poprosim ta, skor nez odpovies, skus sa naucit citat s porozumenim, lebo "Aha čiže medzi základy slušnosti patrí nepýtať sa na názor ohľadom niečoho, čo niekomu vadí?" mi vravi, ze si zase raz pochopil holu picu a mne sa to treti krat vazne pisat nechce.
@karlotiskot a aby som nezabudol, posledne tunajsie forum o star wars je z aprila. posledne tunajsie forum o game of thrones je z juna. skus si vyhladat cokolvek s velkou fanusikovskou zakladnou a garantujem ti, ze absolutne NIC z toho tu nebude mat 3 rovnake fora za posledne 2 tyzdne. hmm, cim to asi bude? takto z voleja by som tipol, ze asi tym, ze kazda ina fanbase ma mozog.
@notme Ahá takže ti odpoviem, rovno na dve veci ku ktorým tu máš plno múdrych rečí.
Keďže anime pozerajú nie len "otakovia" o ktorých ty hovoríš, tak nie každý má chuť pýtať sa na takéto veci v takýchto komunitách. Je veľa filmových portálov a seriálových, či knižných fór. Dúfam, źe rovnako budeš pičovať, ak si tu niekto bude pýtať radu na film, seriál ći knihu.
problém je, že najdotknutejšie a tu oćividne cítiš ty bratku (btw videl si nejakého z tých "anime ľudí" aby sa takto jebal o zem a išiel nepríčetne spamovať fórum lebo nemali názor ako ty? ) Pretože ako som už písal vyššie, beriem keď sa niekomu anime ak žáner nepáči a ak si naň zapičuje a logicky asi aj tí ĺudia potom majú právo sa vyjadriť k tvojej kritike, mne príde ale skor jebnuté chovať sa ako malinké nepríčetné dieťatko, ktoré zistilo, že sa svet nebude točiť okolo neho.
K odolnosti voči argumentácii. Asi i viac ľudí vysvetlovalo čo všetko obsahuje anime žáner, ale ty aj tak trváš na škatuľkovaní do toho že ľudia, ktorý ho sledjú sú masturbátori nad kresbami 12 ročných detí. Nie je ti blbé písať niečo takéto hneď potom ako predvedieš vlastný argumentačný teflón?
Ja chápem, bohužial to čo vypisuješ dáva zmysel tak ako si myslíš jedine v tvojej dotknutej gebuľke Sám by si potreboval oćividne ešte veľa veciam porozumieť
@68 citaj to so satanom a kostolom az kym ti to nebude jasne, ja ti k tomu nemam co viac povedat.
dalsia vec, existuje x veci, ktore sa tu neriesia vobec. existuje x veci, ktore tu neriesim ja. lebo tu proste nemaju co robit. ja nedokazem pochopit, ako niekto moze tak samozrejme veci nechapat.
Ja ti to napíšem znovu. Problém je, že to čo píšeš dáva zmysel len v tvojej zakomplexovanej gebuľke. Normálny človek si to môže čítať koľko chce, ale tvoje prirovnania mu nedajú zmysel, pretože si si ich očividne vmestil do škatuľky, ktorá jestvuje len a len v tom priestore za tvojou lebkou. Ja som sa ti k tomu vyjadril (ak teda vieš čítať s porozumením ) ty si tu ten čo melie stále dookola a plače, že jeho vysvetlenie dáva zmysel iba jemu a odmieta sa dať čokoľvek ohľadom toho do širších súvislostí.
aha, čiže veci ktoré sa tu neriešia vôbec sú akože dôkazom pravdivosti tvojho zmýšľania, ale že sa tu riešia veci, ktoré podľa tvojho zmýšľania tiež patria na iné fóra a do iných komunít to ho ani prinajmenšom nevyvracia? Dobre to chápem ?
@karlotiskot ty nechapes nic dobre, niet sa comu cudovat, ved predsa zastavas anime ale opakovat sa nejdem.
oni zmysel praveze davaju vo vseobecnosti, za to, ze ani po x roznych opisoch si si to stale do tej tupej hlavy nenatrepal, ja naozaj nemozem. prosim, pojmy ako "sirsie suvislosti" si do huby neber, nakolko tvoje chapanie suvislosti konci pri "nikto mi v tom nemoze zabranit, cize mozem jebat svoje picoviny kde len chcem".
tymto to pre mna hasne, povedal som vsetko tak zrozumitelne, ze kazdy zdravy clovek to uz musel davno pochopit a ostatnym to zial nevysvetlim. ak by som pokracoval, skoncilo by to len pri urazani, co je dost bezpredmetne, nakolko zivot ta zjavne uraza dost sam o sebe. inak by si neskoncil pri anime.
@notme Ahaa Takže tí čo sa zastávajú anime ničomu nechápu ešte nám predveď toho kokotizmu trošku nech sa posmejem
Nuž zatiaľ som sa vyjadroval len k tvojmu názoru, takže pojem širšie súvislosti si budem kľudne brať do ústočiek
Si si istí, že toto chápe každý zdraví človek? Ahá čiže sa nechceš uchýliť k urážaniu a tak ma ideš na konci celého príspevku uraziť? ty vole
Ja už fakt nemôźem ako kokotizmus ma fakt irituje, ale toto je proste na újeby hrozné. Ty keby napíšeš knihu zhrňujúci komplexne tent tvoj názor tak prisahám bohu, že by to bola krutoprísna komédia.
@karlotiskot no pod, napis este nejaky sloh, hoci je zjavne, ze nemam absolutne ziaden zaujem o zmysluplnu konverzaciu s tebou, nakolko zmysluplnej konverzacie niesi schopny.
@notme Prosím? Ja som mal záujem bratku, ale keď niekto robí s argumentami to čo ty- rozumej ide ohýbať čo sa len dá (škatuľkovať, prisudzovať, irgnorovať) aby to čo píše dávalo zmysel tak nemám ako inak reagovať ako smiechom. Vlastne ešte by som sa mohol riťou o zem hádzať, ale nechce sa mi opičiť po druhých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
To som videla Ale niečo také ako opakujem ghost hunt, angel beats a keby bolo možné aby boli k tomu aj české alebo slovenské titulky niekde na sieti
hmm niekto je tu asi citlivý tvoj príspevok jednoducho nebol dostatočne prospešný k téme
je vtipné, že niektorý ľudia ktorý majú v realite nízke sebavedomie si musia práve takto niečo dokazovať
toto je ale slobodná spoločnosť...
nechápem prečo si taký násilnícky. Pozeraj si predsa niečo čo ťa baví. Neviem možno ťa dnes len niečo nahnevalo a vybíja si to na mne pretože nemáš rád tento žáner zrejme a prišla som ti vhod. Nevšímaj si ma jednoducho. Toto fórum som nevytvorila za účelom niekoho uraziť. Jednoducho čítaj ďalej a nevšímaj si ma.
drzte sa do kurva pice matere na niektorom z miest, co ste uz zlikvidovali svojou pritomnostou a nerozsirujte to dalej.
to môže ktokoľvek povedať aj o tvojom žánre filmov alebo niečoho čo máš rád. Tak sa nesnaž meniť niekoho koho ani nepoznáš. Končím diskusiu s tebou. S deťmi sa nemá význam hádať.
ty si si to asi nevšimol to ma mrzí...
toto je všeobecná stránka a myslím si, že keď sa tu niektorý môžu baviť o čúraní do vane tak toto fórum tu môže byť tiež úplne v pohode
díky deah note som videla a je fakt dobré ďakujem
"Nowic tu pozerá Naruta, ale asi by nemal kvôli štýlu hudby, ktorý inak preferuje, či ?" nemam absolutne najmensiu predstavu co si tym chcel povedat, no je mi na zaklade toho jasne, ze si nepochopil, co som chcel povedat ja.
nic to. skusim jednoducho. nikto na svete mi nemoze zabranit prist do kostola a kricat ave satan, lebo zijeme v slobodnej krajine a mozem si robit co chcem kde chcem, ty mi v tom nemas ako zabranit, ked sa ti nepacim tak ma ignoruj (vas dementny sposob argumentacie). ale zaklady elementarnej slusnosti mi vravia, ze take nieco robit nebudem, aj ked to robit mozem. ked chcem vyznavat satana, nepojdem do kostola ale do klubu vyznavacov satana. mne to pride ako ta najsamozrejmejsia vec pod slnkom, to len vy potrebujete svoje picoviny prezentovat kde sa len da bez ohladu na cokolvek a este sa tvarite urazene, ked to ludom vadi. povedal som to milionkrat a vravim to znova, anime ma fanbase tych najvacsich imbecilov pod slnkom.
Nuž ani sa nedivím s tvojou krátkozrakosťou. Ide asi o to, že nie každý kto pozerá anime sa dá zaškatuľkovať
Aha čiže medzi základy slušnosti patrí nepýtať sa na názor ohľadom niečoho, čo niekomu vadí?
Nechceš sa rovno aj jebnúť riťou o zem? To by mi dávalo väčší zmysel ako tvoje argumenty.
nuz anime fans su hadam jedina skupina ludi na svete, ktora sa zaskatulkovat da. vsetci do jedneho ste absolutne imunni voci akejkolvek argumentacii, mate potrebu sirit sracky vsade kde sa len da a citite sa dotknuto, ked vam na ne niekto co i len skaredo pozrie. vsetci.
a poprosim ta, skor nez odpovies, skus sa naucit citat s porozumenim, lebo "Aha čiže medzi základy slušnosti patrí nepýtať sa na názor ohľadom niečoho, čo niekomu vadí?" mi vravi, ze si zase raz pochopil holu picu a mne sa to treti krat vazne pisat nechce.
Keďže anime pozerajú nie len "otakovia" o ktorých ty hovoríš, tak nie každý má chuť pýtať sa na takéto veci v takýchto komunitách. Je veľa filmových portálov a seriálových, či knižných fór. Dúfam, źe rovnako budeš pičovať, ak si tu niekto bude pýtať radu na film, seriál ći knihu.
problém je, že najdotknutejšie a tu oćividne cítiš ty bratku (btw videl si nejakého z tých "anime ľudí" aby sa takto jebal o zem a išiel nepríčetne spamovať fórum lebo nemali názor ako ty? ) Pretože ako som už písal vyššie, beriem keď sa niekomu anime ak žáner nepáči a ak si naň zapičuje a logicky asi aj tí ĺudia potom majú právo sa vyjadriť k tvojej kritike, mne príde ale skor jebnuté chovať sa ako malinké nepríčetné dieťatko, ktoré zistilo, že sa svet nebude točiť okolo neho.
K odolnosti voči argumentácii. Asi i viac ľudí vysvetlovalo čo všetko obsahuje anime žáner, ale ty aj tak trváš na škatuľkovaní do toho že ľudia, ktorý ho sledjú sú masturbátori nad kresbami 12 ročných detí. Nie je ti blbé písať niečo takéto hneď potom ako predvedieš vlastný argumentačný teflón?
Ja chápem, bohužial to čo vypisuješ dáva zmysel tak ako si myslíš jedine v tvojej dotknutej gebuľke Sám by si potreboval oćividne ešte veľa veciam porozumieť
kolko krat to mam este zopakovat...
@68 citaj to so satanom a kostolom az kym ti to nebude jasne, ja ti k tomu nemam co viac povedat.
dalsia vec, existuje x veci, ktore sa tu neriesia vobec. existuje x veci, ktore tu neriesim ja. lebo tu proste nemaju co robit. ja nedokazem pochopit, ako niekto moze tak samozrejme veci nechapat.
Ja ti to napíšem znovu. Problém je, že to čo píšeš dáva zmysel len v tvojej zakomplexovanej gebuľke. Normálny človek si to môže čítať koľko chce, ale tvoje prirovnania mu nedajú zmysel, pretože si si ich očividne vmestil do škatuľky, ktorá jestvuje len a len v tom priestore za tvojou lebkou. Ja som sa ti k tomu vyjadril (ak teda vieš čítať s porozumením ) ty si tu ten čo melie stále dookola a plače, že jeho vysvetlenie dáva zmysel iba jemu a odmieta sa dať čokoľvek ohľadom toho do širších súvislostí.
aha, čiže veci ktoré sa tu neriešia vôbec sú akože dôkazom pravdivosti tvojho zmýšľania, ale že sa tu riešia veci, ktoré podľa tvojho zmýšľania tiež patria na iné fóra a do iných komunít to ho ani prinajmenšom nevyvracia? Dobre to chápem ?
oni zmysel praveze davaju vo vseobecnosti, za to, ze ani po x roznych opisoch si si to stale do tej tupej hlavy nenatrepal, ja naozaj nemozem. prosim, pojmy ako "sirsie suvislosti" si do huby neber, nakolko tvoje chapanie suvislosti konci pri "nikto mi v tom nemoze zabranit, cize mozem jebat svoje picoviny kde len chcem".
tymto to pre mna hasne, povedal som vsetko tak zrozumitelne, ze kazdy zdravy clovek to uz musel davno pochopit a ostatnym to zial nevysvetlim. ak by som pokracoval, skoncilo by to len pri urazani, co je dost bezpredmetne, nakolko zivot ta zjavne uraza dost sam o sebe. inak by si neskoncil pri anime.
Nuž zatiaľ som sa vyjadroval len k tvojmu názoru, takže pojem širšie súvislosti si budem kľudne brať do ústočiek
Si si istí, že toto chápe každý zdraví človek?
Ahá čiže sa nechceš uchýliť k urážaniu a tak ma ideš na konci celého príspevku uraziť? ty vole
Ja už fakt nemôźem ako kokotizmus ma fakt irituje, ale toto je proste na újeby hrozné. Ty keby napíšeš knihu zhrňujúci komplexne tent tvoj názor tak prisahám bohu, že by to bola krutoprísna komédia.
este nieco mas na srdci?
@notme Ty co tu davas akoze ?