Bezova...absolutne jednoznacne. Taku farbu budem mat aj vo svojom vlastnom byte. Proste neviem si inu farbu predstavit Ale zas troska taky odtien bielej kavy, proste nesmie to byt moc tmave
A doma mame rozne, cez taku okrovu, bezovozltu, bezovu az po bielu
Zabeus: Vyrazy biela kava a okrova farba sa pouzivaju bezne...a ta tretia to bola tak postupne namiesana farba, proste mala to byt povodne bezova, ale nakoniec nam ju namiesali tak skor do zlta...cize mozno s takym chladnejsim nadychom
Ja mam vo svojej izbe tmavo fialovu.. aj strop.. vyzera tu super.. ako v nejakom clube.. stale som tou farbou nadsena.. v mojom byte urcite bude aspon jedna izba v takejto farbe
noo.. tak ja osobne mam žlto-oranžové steny.. ale, kebyže ma byť po mojom, dám si sýtotmavofialovú s abstraktnými kresbami farby žltej so zelenou.. wow..to by bolo!
My mame tapety a momentalne mam postrhane tapety takze len holy panel fakt dobre vyzera a budeme prerabat az koncom maja, lebo moja maminka je v amerike
hmm tak v izbe je asi najlepsia taka vesela bledozlta, nejaka biela kava, alebo modra na ukludnenie...alebo biela. Ale napr. do obyvacky ma fascinuje kombinacia fialova a jasno zelena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A doma mame rozne, cez taku okrovu, bezovozltu, bezovu az po bielu
shak zelena ukludnuje nervy
Ale videla som uz cierne steny a biely nabytok, to sa mi strasne pacilo, take nezvycajne
Ma niekdo ciernu? Dobre to vyzera.
urcite nie nemocnicnu zelenu, kremovu skolsku, bielu uz vobec nie (taku mame , ruzovu tiez, hoci mam rada tuto farbu, oranzovu tiez, zltu bleee
teda este modra ostava,a le dako to nesedi, zelena zelenaaaa vitaziiii
a cervena..to by mi pripominalo dartha maula, to nieee