na verejnosti si nepamätám kedy som naposledy mala vlasy v gumičke, teda, raz možno dva mesiace dozadu, ale to mi bolo povedané že vyzerám nevhodne a vlasy násilne rozpustené
doma v gumičke, zväčša si dám vlasy do gumičky keď sa idem osprchovať a potom na to zabudnem, alebo som proste pár dní v kuse doma a vlasy začínajú vyzerať divne
@burble ozaj! ale proste ja neznesiem byť doma ani v normálnom tričku normálne látky čo nosím do školy/von ... proste musim mať domáce podla mňa podvedomie a podobné kktiny majú v tom prsty alebo čo
To je možno ešte následok toho, že som dlho nosievala krátky zostrih a teraz nie som po nijakej stránke zvyknutá mať niečo cez uši a tak rôzne okolo hlavy.
@lawey tak presne, alebo možno len sa bojím že sa to nejak poškodí keď v tom budem dlhšie ako je nutné napríklad pyžamo a domáce nerozoznávam ani (keď nie som u našich kde ma mama vyháňa sa prezliecť) a alternujem podľa toho čo je vypraté akurát, ale žeby som sa doma váľala v normálnom oblečení, to musím byť strašne opitá alebo niečo
@burble ale podla mňa to je práve z toho (počúvaj ma to máš len dnes take brilatné postrehy či furt? lebo mi došlo že asi preto sa mi to tak sprostivilo lebo som si tak zajebala X skvelých vecí.... a hlavne nenapravitelne však ja som si bola raz schopná farbiť hlavu v brusu novom tielku piča piča a navyše zelené, červenou farbou
ani ja nemám proste ja spím v domácom v tom je pohodlno... ale tak u človeka na intraku to chapem o to viac lebo šak pyžamo je batožina naviac!
@lawey ja som brilantná vždy a dneska ešte viac lebo som prestala fajčiť dneska
ja som to práveže tak robila odjakživa, takže som si asi ani nič nezajebala, ale sa proste bojím že sa niečo vyťahá, požmolkuje....čo ma na veciach určených za domáce baví pozorovať, na ostatných až tak nie. a na farbenie vlasov napríklad mám odkedy som si úplne prvýkrát farbila vlasy, (teda vlastne poskytla ich sesternici nech ich nafarbí) špeciálne tričko! mám k nemu citový vzťah, pretože sú na ňom vzorky skoro všetkých farieb aké som kedy mala (teda okrem škoricovej červenej, keďže som ju mala 2x keď som bola z domu a potom som zistila že taká farba neexistuje )
vacsinou nosim vlasy rozpustene, ale davam si celenku, aby mi neustale nepadali do tvare a aby som si ich kvoli tomu nedavala za usi. a tiez s peknou celenkou vyzeraju upravene.
mala som také obdobie, kedy mi išlo hrozne na nervy keď som ich mala furt v očiach, tak som ich nosila stále v cope, ale potom som sa dala ostrihať a teraz som ich už nemala strašne dlho inak ako rozpustené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
celkovo sa mi najviac pacia rozpustene
ale ja som ich nosil v gumicke
Takže @6
nečerstvo umyté - cop, drdol
takže väčšinou v cope
doma v gumičke, zväčša si dám vlasy do gumičky keď sa idem osprchovať a potom na to zabudnem, alebo som proste pár dní v kuse doma a vlasy začínajú vyzerať divne
ani ja nemám proste ja spím v domácom v tom je pohodlno... ale tak u človeka na intraku to chapem o to viac lebo šak pyžamo je batožina naviac!
ja som to práveže tak robila odjakživa, takže som si asi ani nič nezajebala, ale sa proste bojím že sa niečo vyťahá, požmolkuje....čo ma na veciach určených za domáce baví pozorovať, na ostatných až tak nie. a na farbenie vlasov napríklad mám odkedy som si úplne prvýkrát farbila vlasy, (teda vlastne poskytla ich sesternici nech ich nafarbí) špeciálne tričko! mám k nemu citový vzťah, pretože sú na ňom vzorky skoro všetkých farieb aké som kedy mala (teda okrem škoricovej červenej, keďže som ju mala 2x keď som bola z domu a potom som zistila že taká farba neexistuje )
ak som vonku/ v škole tak rozpustené
hlavne riedke dlhé vlasy... bleeeaaaaah