Slota je mozno jedna z najzaujimavejsich osobnosti slovenska, ale urcite nie je najvacsia osobnost. Okrem toho ze sa za neho pred okolitym svetom musime hanbit, nam toho vela nedal.
sakul by som cela vediet kolko tych veci vies ty ...ako ja netvrdim ze ja hej ...ale podla mna je Slota jedina osoba co robi nieco pre nasu krajinu ...a hanbu isto nerobi no jedine ak pokladas obranovanie slovenska pred madarmi a ciganmi za hanbu
Lenula nerobi nam hanbu? Prist do parlamentu najebany, alebo este lepsie postavit sa v takom stave pred kameru a trepat tam picoviny, to je v poriadku podla teba?
To ze sa sprava jak sedlak a uraza kazdeho kto nevyznava hodnoty nacionalizmu, nezmena ze robi nieco pre tento stat.
ale nie zeby som obranovala stura...ale on nevymyslel blby pravopis......on tam nemal ani ypsilony to az potom myslim hatala zaviedol......hmmm aaa podla ma sa neda urcit jedna osobnost pretoze ich bola vela
hehe najvacsia osobnost slovenska a zaroven najvacsi slovak je janko slota ved kvoli nemu je teraz cela europa na nohach a to nedokazal este ziaden nas spolunarodovec (ak by niekto nechapal toto je myslene ironicky )
Ludia ludia vidno na vás že ma nepoznáte lebo ak by ste ma poznali všetci by ste hovorili o mne :o) ale nie nie ale k tejto teme sa hodi tento fakt dobry vtip:
Riaditeľ istej firmy hlada noveho zamestnanca, na stole mu lezia nejake CVcka? Pride mu do kanclu jeden zamestnanec a vsimne si CVcko na vrchu: Jeeej?To je Tono, toho zoberte. S nim to budete mat super. Jeho vsetci poznaju, vselico dokaze vybavit a taaak. Tak riaditel si to premysli, zavola ho na osobny pohovor. Po pohovore ho vyprevadza, ked sa vo firme zastavi Minister zahranicnych veci a hned: Nazdar Tono, co ty tu? Tak riaditel si povie: Kurva asi je fakt znamy, ja ho vezmem, ved aspon bude napomocny. Po tyzdni ho riaditel zobere na obed, ked pri vedlajsom stole sedi cesky prezident. Ten hned: Nazdar Tono! No jak se mas, dlouho sem te nevidel! Riaditel len kruti hlavou, nechape? O dva tyzdne ide riaditel na sluzobku do Vatikanu, tak si povie, ze nebude zle ked zobere aj Tona. Prisli do Vatikanu, tam plne Namastie sv.Petra. Papez v okne kyva ludom. Tono pozera a vravi riaditelovi: Pocuvajte, pockajte tu. Ja idem za Papezom a zakyvam Vam od neho z okna. Riaditel sa ho snazi zastavit, ze to asi nebude dobry napad, ze z toho budu problemy. O chvilu sa vsak Tono zjavi v okne, Papez ho drzi za rameno a spolu kyvaju. Po par minutach sa Tono vrati a tam uz sanitka a riaditel s kyslikovou maskou. Tono sa pyta: Pan riaditel co sa Vam pre Boha stalo?
Riaditel: No vies?.nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale skoro ma je*lo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Tona.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Ale nie,ja si myslím že Matej Bel,ale osobností je vela...
Ľudovít Štúr, Július Jakoby a Marián Zednikovič
neodpustím si ale ešte, že pre mňa naj osobnosť je Shakespeare
Ale aj Hattala mal nieco doseba. A svojim sposobom aj Janosik... No, mame tu lecikoho...
Ale inak asi Konstantin a Metod, bez nich by sme boli dost negramotni..
, že najvacsou osobnostou je je...? normalne nvm ale asi tak.. ujo Janosik, Ludovít stur a proste tí ludia ktorý dokazali pre Svk nieco urobit
Pre mna su to urcite sturovci. Bez nich by sme neboli tym co sme, Slovaci.
Co ja viem napr.:Stefanik,J.A.Komensky
To ze sa sprava jak sedlak a uraza kazdeho kto nevyznava hodnoty nacionalizmu, nezmena ze robi nieco pre tento stat.
A p. Ing Jiří Kubáček Csc jednoznacne
ale prečo Jánošík???
stefanik je dost zbytocne glorifikovany podla mna...
janosik je dost mytizovany...
stur vymyslel cocotsky pravopis...
jednoznacne BERNOLAK...
Riaditeľ istej firmy hlada noveho zamestnanca, na stole mu lezia nejake CVcka? Pride mu do kanclu jeden zamestnanec a vsimne si CVcko na vrchu: Jeeej?To je Tono, toho zoberte. S nim to budete mat super. Jeho vsetci poznaju, vselico dokaze vybavit a taaak. Tak riaditel si to premysli, zavola ho na osobny pohovor. Po pohovore ho vyprevadza, ked sa vo firme zastavi Minister zahranicnych veci a hned: Nazdar Tono, co ty tu? Tak riaditel si povie: Kurva asi je fakt znamy, ja ho vezmem, ved aspon bude napomocny. Po tyzdni ho riaditel zobere na obed, ked pri vedlajsom stole sedi cesky prezident. Ten hned: Nazdar Tono! No jak se mas, dlouho sem te nevidel! Riaditel len kruti hlavou, nechape? O dva tyzdne ide riaditel na sluzobku do Vatikanu, tak si povie, ze nebude zle ked zobere aj Tona. Prisli do Vatikanu, tam plne Namastie sv.Petra. Papez v okne kyva ludom. Tono pozera a vravi riaditelovi: Pocuvajte, pockajte tu. Ja idem za Papezom a zakyvam Vam od neho z okna. Riaditel sa ho snazi zastavit, ze to asi nebude dobry napad, ze z toho budu problemy. O chvilu sa vsak Tono zjavi v okne, Papez ho drzi za rameno a spolu kyvaju. Po par minutach sa Tono vrati a tam uz sanitka a riaditel s kyslikovou maskou. Tono sa pyta: Pan riaditel co sa Vam pre Boha stalo?
Riaditel: No vies?.nechapal som ked si sa tam zjavil vedla Papeza, ale skoro ma je*lo ked za mnou prisiel Japonec s fotacikom na krku a opytal sa ma, kto je ten typek v bielom vedla Tona.
p.s:AK SA VAM PACI TAK HLASUJTE ZA TÓNA :o)