nie, myslím si, že sa správajú tak, že im to je úplne jedno, kto si o nich čo myslí, pretože aj tak nikto nevie, kto sú. a neserú sa ani konvenciami v komunikácii.
jj niektori hej a pritom v reali by sa posrali len keby na nich niekto zazrel
(nastastie nie moj pripad ale vedela by som niektorych menovat uz ked mi niekto pise ze na mna posle kontakty to je znak niekolkych psychickych defektov podla mna
Tak nemusí ma nutne poznať celé Slovensko , ale nikoho na nete neurážam a nikomu sa nevyhrážam, nikomu nenadávam.... takže sa správam normálne a tak sa správam aj v realite.
Výhoda anonymity je, že si ma niekto nepočká za rohom, ked si napríklad zastanem homosexuálov v nejakej búrlivejšej diskusii..... čiste príklad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(nastastie nie moj pripad ale vedela by som niektorych menovat uz ked mi niekto pise ze na mna posle kontakty to je znak niekolkych psychickych defektov podla mna
ja si zase myslím že anonymita je v tomto prípade aj fajn pretože človek môže písať o hocičom a pritom nikto nevie o koho ide...
za seba môžem povedať že si tým nezvyšujem ego keď som v anonymite...
ale poznám ľudí ktorý to zaužívajú aj tak...
Výhoda anonymity je, že si ma niekto nepočká za rohom, ked si napríklad zastanem homosexuálov v nejakej búrlivejšej diskusii..... čiste príklad
dáva ludom istú moc... nikto vás nepozná tak dobre na nete a preto si môžu dovoliť byť napríklad takí, akí by chceli byť...
ak chcú aby ich ludia mali radi, tak sa napr snažia pomáhať kade komu..
netreba ju zneužívať... môže sa to vypomstiť
Proste keď si anonymný, ľudia si na teba nemôžu utvoriť názor, a teda toto veľa ľudí využíva a nedáva si servítku pred hubu.
takže si myslím, že má každý tak trochu boostle ego...