Nedavno som len tak z haluze surfovala po inernete a natrafila som na jednu stranku ktora podporuje anorexiu... podrobne rozpisany jedalnicek kazdej chtivej dievcine po dokonalej postave bol v skutku dost zarazajuci.. vycitky svedomia po zjedeni troch
na tu stranku aleboto co tam pisu by plinila iba taka co nema v halve nic ine iba nasrate fakt. takze vsetky anorekticky su blbe a nevedia co zo sebou. takze .... ta stranka by som povedfal sluzi pre blbych ludi ktori na to naletia he
Oni nechcu nic dokazat, oni tomu veria, ze je to normlane, dokonca potrebne, nedavno som taku dievcinu stretla, bola som rada, ze sa tam predo mnou nezosypala, napriek tomu si stale myslia, ze su tucne...psychicky problem, ktory same urcite nezvladnu..
Tá stránka je zločin. Ak má totiž niekto dispozície na anorexiu a prečíta si tie stránky môže mu to dosť uškodiť. Poznám jednu babu, ktorej anorexia zničila celý život a nakoniec ju dostala ža na psychiatriu. Pár krát sa pokúsila aj o samovraždu. Celý tento problém anorexie, ktorý je živený akousi ideou, či skôr ilúziou je dosť vážny na to ako málo sa tomu venuje pozornosti. Nemyslím si, však, že tú stránku niekto zakáže, keď je u nás možné na nete beztrestne propagovať pedofíliu, tak anorexiu asi ťažko bude niekto riešiť.
Moj nazor je taky, ze na svete je omnoho horsich stranok. Riesite tu anorexiu, je to len stranka, navod, ktory dokazu rozumne baby ohodnotit ako zly.
Ak su vsak sproste, nemusi ich navies iba tato stranka. Takymito vecami by sme sa mohli zapodievat stale.
Internet je prplneni roznymi strankami ktore navadzaju na "zle" veci.
Je to od stranok kde sa popisuje ako vykradnut ci ukradnut auta, rozne shopy ktore ponukaju na to naradie, rozne stranky s popismi ako zhotovit napriklad vybusninu az po stranky ktore propaguju terorizmus, satanizmus ci rasizmus.
Anorekcia je samozrejme problem, avsak osoba tym neskodi ostatnym, ako to je napriklad pri rasizme, terorizme ci spominanych strankach o vykradani aut.
je tu toho vela, a ako som hovoril, rozumny clovek dokaze rozlisit zlu vec od dobrej. Tj tak.
It: no vsak mas pravdu, ale tu sa len pohorsujeme nad tym, aki kokoti na tomto svete existuju...a jasne, je to vec rozumu, lenze niektore psychicky labilne osoby by tu pomoc fakt potrebovali a taketo stranky ich len utvrdzuju v ich sprosto nasmerovanej ceste plnej KOSTI...fuuj!
A nezastrelila by som tie baby, ale tych hajzlov, co to na net davaju!!!
Moja teta bola anorekticka, bohuzial to nie je take jednoduche, ako si mnohi myslia. Je to dost vazna porucha. Nemyslim si, ze taketo dievcata su hlupe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ak su vsak sproste, nemusi ich navies iba tato stranka. Takymito vecami by sme sa mohli zapodievat stale.
Internet je prplneni roznymi strankami ktore navadzaju na "zle" veci.
Je to od stranok kde sa popisuje ako vykradnut ci ukradnut auta, rozne shopy ktore ponukaju na to naradie, rozne stranky s popismi ako zhotovit napriklad vybusninu az po stranky ktore propaguju terorizmus, satanizmus ci rasizmus.
Anorekcia je samozrejme problem, avsak osoba tym neskodi ostatnym, ako to je napriklad pri rasizme, terorizme ci spominanych strankach o vykradani aut.
je tu toho vela, a ako som hovoril, rozumny clovek dokaze rozlisit zlu vec od dobrej. Tj tak.
A nezastrelila by som tie baby, ale tych hajzlov, co to na net davaju!!!
» www.dhab.webgarden.cz/uvod/nadherne-c...
jedna z mnohych spominanych stranok.. keď som to prvykrat videla, nemohla som uveriť vlastnym očiam.. je to hrôzostrašne..
nie je to taká jednoduchá choroba, ako si myslíte, určite takých ľudí, čo tým trpia z okolia poznáte...