myslite ze tyto chori ludia by mali exzistovat ?? ja si myslim ze su to hrozni hajz...* a kkti a hnusne <->če...no nemyslite ? moje kamosky otravuju s fetovanim..su to spiny
je rozdiel antifa a "antifa" (ako pri vsetkom. Antifaci (ti pravi) bojuju za spravnu vec. Zato, ze tvoje 13rocne kamaratky fetuuju a su jebnute antifa nemoze. Inak co take fetuju?
@zamidari pytal, ked uz si taky Slovak ...Bohuzial nevidno nic poriadne od nich, pretoze su to taki isti zmrdi ako tieto 13cne decka. Ae myslienka antifasizmu je ucite spravna. Bohuzial nevedia si najst spravny sposob presadenia. Preto sa k nim pidavaju aj taketo deti, pretoze nevedia o co vlastne ide.
@ribo ja ti to poviem takto...ja som už videla všeličo napr. v triede máme strašného punkáča antifáka a ten je veľmi dobrý kamoš z náckom... takže keď toto sú schopný 15 ročný...divil by si sa čo dákážu 13 ročný
Proste je podla každého osobného uvažovanie čo je správne a čo nie....ja osobne by som niektoré etnity vyzabijala...ale nie koli farbe pleti alebo akym blbostam....ale koli tomu že len zamoruju okolie...
antifa a fetovanie a hulenie mne to dokopi dako nejde skor alkohol xD
a to ze ma 13 sa jej nesmejte tato doba co tu je teraz strasne skoro zacina nasom meste je zvykom ze 13 su horsie ako 18 rocne ...
ale podla mojho nazoru povahu ti viac skazi Hip-Hop (sam som hip hoper ale tak no co uz xD vlastna skusenost )
Ja by som bol za absolutnu rovnopravnost muzu zeny biely cierny bez vynimky ... ked nepracuje tak nech nezere ... okrada len stat. Poto to tu vyzera ako vyzera ... PS moj nazor ...
Antifa je "neviditeľná" a sídli aj v Košiciach. No v médiách ju veľmi nezpomínajú, nepomohla ani vtedy, ked sme mali problémy s Jobbikom. Viem o tom, že raz až 2x do roka uskutoční v KE pochod proti fašizmu a potom nič dalej nerobi, už len mlčí.
Nechcem jej nadávať, ale je slabá. Podobne je na tom SP (Slov. pospolitosť), ktorá dostala od polície poriadnu bitku, no pán Kotleba neviem či je v base
SNS obviňuje SP, pretože Kaliňák ich nachytal na webe SP, že podporovali skupiny, ktoré potl. základné ľ. práva a slobodu! Podobne to bolo aj na proteste pred niekoľkými týždňami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Akoze tvoje kamaratky su antifacky jebaa a isto majuu kamaratov nackačov
@lawey hh to keby vidim 13nych "antifakov" s 13nymi "nackamy" tak padnem smiechom
2. a ako ti "pravi" antifaci bojuju za spravnu vec? aky je ich konkretny prinos?
na toto som sa uz viackrat pital, ale nikto mi nedal odpoved
Proste je podla každého osobného uvažovanie čo je správne a čo nie....ja osobne by som niektoré etnity vyzabijala...ale nie koli farbe pleti alebo akym blbostam....ale koli tomu že len zamoruju okolie...
a to ze ma 13 sa jej nesmejte tato doba co tu je teraz strasne skoro zacina nasom meste je zvykom ze 13 su horsie ako 18 rocne ...
ale podla mojho nazoru povahu ti viac skazi Hip-Hop (sam som hip hoper ale tak no co uz xD vlastna skusenost )
Ja by som bol za absolutnu rovnopravnost muzu zeny biely cierny bez vynimky ... ked nepracuje tak nech nezere ... okrada len stat. Poto to tu vyzera ako vyzera ... PS moj nazor ...
Fasisti = totalitaristi, populisti, antisemitisti
Tazko povedat, co je mensie zlo.
V prvom rade si treba uvedomiť, že je rozdiel medzi antifákom a antifašistom. A tiež sú rozdiely medzi antifákmi a antifákmi.
á, práve som klikla na tvoj profil a našla diskusie, čo si založila, to si ani nebudem prsty namáhať, aby som ti to vysvetlila