Babyporadte mám 18 rokov a strasne akne chcela som ist gynekologovi si dat predpisat antiku len sposobuju depresie a toho sa bojim v16tich som mala strasne stavy jeden cas som bola aj na antidepresivach ale ta tvar nepoznate antiku ktora nerobi depky?
@demoniqangel ono, čo som ja tak počula od kamošiek tak to gynekologovia robia nejakým takým spôsobom že
,, tu máš skús túto "
,,, ked nie tú tak skús túto "
Väčšina to nerobí na základe nejakých testov a niektorí dokonca kontrolujú pečeňové testy tak raz za milión rokov
ja som si davala tu v UK a nebrali mi ani krv, a ked som chcela aby mi zobrali tak povedali ze tu to tak nerobia..zaujimali ich len choroby v rodine a predchadzajuci zdrav stav ktory si nijako neoverovali, len mi zmerali tlak a dali mi taku, ktora mi nesedela a vyhodila som ju po 3/4 roku.. a uz ziadnu ani nechcem
@laurikaaa no takto isto postupovali aj moje dve doktorky - ako riesenie problemov ale odmietla som ten HAK ...ako hnus... len tak hadzat proste silne hormonalne lieky len tak ako bingo.... dpc
sucasny doktor mi robil pol roka testy, presne v druhy den cyklu, 19ty etc. etc. vysetrenia a na zaklade hodnot nastavil antiku ktora presne nahradila tie hormony co mi chybali ... zial jedine co ostava je vymahat si testy alebo najst si dobreho doktora
jj samozrejme ze to moze prispiet k depresivnym naladam alebo uzkostiam.... ked hormonalne vyrovnany clovek dostane random antiku proste :
ja som to mala naopak... ako clovek s uzkostnymi problemami som mala krasne naslapnute, a vysoka hormonalna nerovnovaha okrem toho ze mi sposobovala strasne bolesti mi robila aj strasny bordel v hlave.... ako po mesiacoch testov mi bola nasadena antika a vyrovnali sa mi hormonami tak sa mi podarilo vratit sa mentalne viac menej tam kde som bola
a byt tebou tak sa vyjebem na antiku pokial ti vsetko funguje rovnako.... alebo potom good luck s doktormi, kym najdes takeho co ti vysetreia porobi
@lawey lebo sa strasne bojim ze skoncim na psychiatrii uz teraz ake mam stavy a bojim sa to risknut len ja trpim aj pre tu tvar a dermatologa som uz riesila ale ziadne lieky nezabrali ... vzdy sa mi to vratilo vsetci mi pocedali ze mam si dat antiku :-^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ja som mala Mistru a Karhleight a nebolo mi nic ani z jednej
,, tu máš skús túto "
,,, ked nie tú tak skús túto "
Väčšina to nerobí na základe nejakých testov a niektorí dokonca kontrolujú pečeňové testy tak raz za milión rokov
sucasny doktor mi robil pol roka testy, presne v druhy den cyklu, 19ty etc. etc. vysetrenia a na zaklade hodnot nastavil antiku ktora presne nahradila tie hormony co mi chybali ... zial jedine co ostava je vymahat si testy alebo najst si dobreho doktora
ja som to mala naopak... ako clovek s uzkostnymi problemami som mala krasne naslapnute, a vysoka hormonalna nerovnovaha okrem toho ze mi sposobovala strasne bolesti mi robila aj strasny bordel v hlave.... ako po mesiacoch testov mi bola nasadena antika a vyrovnali sa mi hormonami tak sa mi podarilo vratit sa mentalne viac menej tam kde som bola
a byt tebou tak sa vyjebem na antiku pokial ti vsetko funguje rovnako.... alebo potom good luck s doktormi, kym najdes takeho co ti vysetreia porobi