dobry den, zacala som pouzivat tieto tabletky po vyšetrení krvi a podobne, prvy den menštruácie. (Toto je moja prva antikoncepcia) vsetko bolo Okay, ale na 4ty den menštruácie, som zvracala mala som bolesti, plakala som od kŕčov v maternici, dostala som
Dostala som teplotu. Bolest az do kosti vsade, 3x som zvracala, strasna slabost .. asi 10 krat za tento den som bola v sprche v horúcej vode namočená, tak isto som používala termofor a cajiky bylinkové domace, ziadny kofeín neprijmam.. prve dni to bolo Okay, pomaly som ani nekrvacala, teraz som v noci vymenila 5 vložiek, inokedy aj 10, mam este Pockat a nadalej antikoncepciu pouzivat aby si telo zvykli alebo vysadiť ? Vdaka za rady, sol bezmocna.
Kto ti ju predpisal?, ah dievca zlate..Karla by mala byt uz vraj stiahnuta z trhu. Ak si chces znicit zdravie ale neotehotniet tak ju kludne ber dalej.. Moj najvacsi omyl vzivote bola tato antika. Nikdy vzivote viac.
Gynekologička že ju predpisovala dievčatám v mojom veku, ze zatial bez problémov boli vsetky.. Strasne sa bojim teraz o svoje zdravie, po tom co ste mi napisali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov