Antivírus do mobilu Samsung Star II S5260 + nejde internet
Ahojte chcela by som sa opýtať aký antivírus si môžem dať do mobilu Samsung Star II S5260 dá sa to a nejaký link nepoznáte... a ešte jedna otázky prečo ked chcem ísť na internet tak bez wifi mi nejde ale s wifi mi ide ale len facebook mi nejde Dakujem za
@obcan89 no cez wifi mi ten net ide len ked dám facebook tak nejde a do teraz mi išiel z ničoho nič prestal ísť .. a v komunikátore mám len yahoo a palringo to neviem ani čo je .. tak teda antivírus mi netreba hej dakujem za odpoved
@adka2584 Čo presne znamená nejde? Vypíše sa nejaké chybové hlásenie, alebo sa aplikácia spustí a nejde sa prihlásiť? Popíš. Je možné že bude treba tú aplikáciu preinštalovať.
@obcan89 Ked idem cez prehliadavač cez wifi zadám adresu FB a napíšu mi "Interná chyba serveru"...ked idem bez wifi normálne za peniaze tak ked idem cez prehliadavač tak nejde mi zobraziť žiadnu stránku a napíše mi "Nastavte pripojenie pre sieťové služby" a toto mi naskakuje ked idem aj cez aplikáciu FB bez wifi aj s wifi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@adka2584
No takto:
Internet - ak nemáš aktivovaný net od operátora tak ti pôjde len cez wifi
Antivír - Star II má uzavretý operačný systém, myslím že antivír tu nie je potrebný
Facebook - Star II má nato špeciálnu aplikáciu - tuším komunikátor sa volá položka v menu. Cez prehliadač to zrejme nepôjde.
Komentujúci nado mnou - nikto učený z neba nespadol, ja tiež nemám znalosti zo všetkých oblastí, kto sa veľa pýta veľa sa dozvie
Ale k téme, chodíš na Facebook cez prehliadač alebo máš tam samostatnú aplikáciu?