Prosím vás som počítačové drevo ale potrebujem nejaký antivirus potrebujem spraviť už kontroly na notebooku prosim dáte mi link na stiahnuitie nejakého antivírusu
Avast si tam nedavaj, pri hlbkovom scanne aj s registrami porodis a ked som si dal raz AVG Profi, v servise PC [a to ten chlap studoval a VS so zakladatelom ESETu] ma vysmiali a povedali, ze to nieje antivirak...Tak isto ani Norton ci ten Microsoft a povedali mi: Ak Free urcite Aviru, ak platene, zalezi na tom ake verzie Aviry a ESETu vedla seba postavis
@simuulka112 Ja odporúčam Kaspersky Internet Security, ešte ani jeden vírus som nemal. Licenčné súbory si nájdeš na internete a pod. Keď chceš antivírus zadarmo tak skús Avast (www.avast.com), Comodo (www.comodo.com) alebo AVG (www.avg.com) a k tomu si nainštaluje jednoduchý skener vírusov MalwareBytes - nebude sa hádať s antivírusom, je to len skener =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Daj si tam free Aviru, % vychadza najlepsie z testov, hned za nou ESET.
» www.avira.com/en/avira-free-a...
Avast si tam nedavaj, pri hlbkovom scanne aj s registrami porodis a ked som si dal raz AVG Profi, v servise PC [a to ten chlap studoval a VS so zakladatelom ESETu] ma vysmiali a povedali, ze to nieje antivirak...Tak isto ani Norton ci ten Microsoft a povedali mi: Ak Free urcite Aviru, ak platene, zalezi na tom ake verzie Aviry a ESETu vedla seba postavis
Ešte ani jeden vírus som nemala