No ale chcel by som sa Vás spýtať či poznáte dáky dobrý anitvirusový program, ktorý sa Vám osvedčil a je podľa Vás najvhodnejší. Ja osobne mám Avsast (sory za reklamu) a vraj veľmi zaťažuje harddisk tak preto sa pýtam, ž
smart security od esetu je 100% daj si na dva roky a ak mas EURO26 ci inu studentsku kartu mozes si uplatnit 50% zlavu. To znamena ze by ta vysiel na 2 roky cca 1 100 Sk
@5 tiež by som bol toho názoru keby každá 10 stránka ktorú mi vyhodí ke´d niečo hľadám cez google nebola zavírená. takže dáky antivírus pre mňa za mňa aj dáky drobnučký neznámi len nech robí čo si má robiť..
a je riadna blbosť tvrdiť, že antivirus netreba. internet nie je jediné miesto kde sa dá čo to chytiť. stačí, že si dáš do pc cudzie USB (nejakého kamaráta), ktorý tam kadečo ponahrával a o chvíľu to máš aj u seba. napr. aj keď niekto chodí do inetových kaviarní, alebo v škole..
na Vistu home edition som nainstaloval NOD32 antivirus4 bussiness edition uplne legalne. mam dobry NTB, dovtedy mi ta sialena vista pekne fungovala ale ako som tro nainstaloval tak sa mi pokazila,spomalila a ma rozne chyby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nod32 sa len tvari, ze nieco robi a pritom nerobi absolutne nic
ja pouzivam momentalne 2. najlepsi antivirak (1. nieje zadarmo ) a je to Avira Antivir
nod32 a spybot search and destroy
a je riadna blbosť tvrdiť, že antivirus netreba. internet nie je jediné miesto kde sa dá čo to chytiť. stačí, že si dáš do pc cudzie USB (nejakého kamaráta), ktorý tam kadečo ponahrával a o chvíľu to máš aj u seba. napr. aj keď niekto chodí do inetových kaviarní, alebo v škole..
keď už Windows, tak Avast!