Chcem sa len opytat, ci mozem zaroven pouzivat antivir AD Aware a Nod 32...Teda, predtym este, AD Aware robi "to iste" co Nod? Myslim tak, ci zachytava nechcene aplikacie, cervy apod. a vypise upozornenie ako Nod. Ak ano, potom mi netreba nod?
Nikdy nie je dobre mat dva antiviry, je to maximalna kokotina. Brzdia system, hlavne ked pride ku konfliktu.
Nod32 ty maximalne staci. Nic lepsieho nezozenies. Pracoval som ako ITckar rok a pol, kazdej firme sme davali len NOD32 a ver ci nie, ziadny vyrus.
Doma mam tiez NOD 32, Smart security. Bez problemov. A to stahujem strasne vela. Naslo mi to vsetko.
Takze tak. Pokial si neni az tak narocny na antivirus, a nechces furt stahovat trialky, stiahni si AVASTA, ten ma aj stalu kontrolu. A co je hlavne, je zdarma. Ale pokial mas moznost NOD32, je stale ovela lepsi.
Problém je v tom, že Ad Aware vôbec nie je antivír, ale antispyware, čo je program určený na likvidáciu odlišnej formy všakovakej hávede. A práve takýto program sa odporúča mať zároveň s nejakým antivírom... (ako píše IT - Avast ak chceš zdarma, NOD ak chceš kvalitu (za ktorú sa platí)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nikdy nie je dobre mat dva antiviry, je to maximalna kokotina. Brzdia system, hlavne ked pride ku konfliktu.
Nod32 ty maximalne staci. Nic lepsieho nezozenies. Pracoval som ako ITckar rok a pol, kazdej firme sme davali len NOD32 a ver ci nie, ziadny vyrus.
Doma mam tiez NOD 32, Smart security. Bez problemov. A to stahujem strasne vela. Naslo mi to vsetko.
Takze tak. Pokial si neni az tak narocny na antivirus, a nechces furt stahovat trialky, stiahni si AVASTA, ten ma aj stalu kontrolu. A co je hlavne, je zdarma. Ale pokial mas moznost NOD32, je stale ovela lepsi.
2)som dievca
3)viem, ze nie je dobre mat 2 antiviry, ale brala som to tak(povodne),ze jeden je na scanovanie a druhy na zachztavanie...no nic,
Prepaaac ze som ta oslovoval v muzskom rode
Ale ked nie nod, tak skus ten avast. Ten tiez robi vsetko.
Ja používam ešte aj spybot ten je tiež velmi dobrý anti spyware.
Ak chceš nejaký antivír zadara dobrý je aj AVG
NOD32 je na Adware a nie na Spyware. Alebo je uz daka nova verzia ktora je aj na spyware? ja pouzivam Nod momentalne ale ....
ADAware tak to je v celku dobre ale ked mas nod tak na co? Ale mozes ho mat. ono sa to bit nebdue vobec. Lebo nie je to online apliakcia.
Inak ja to mam tak ze mam aj nod a aj ad... ale keby som sa mal rozhodnut tak by som ziadny nechel. mozno len tan ad
podla mna to dokopy funguje super