keď otvorím hodiny, tak mi rovno vypíše že sa aplikácia zastavila. tým pádom nemôžem používať ani budík ktorý je v mobile.. Neviete niekto čo s tým ? mám samsung galaxy s4 lte.
vsak si nainstaluj nejaky novy budik z play storu
alebo sprav tie pravidelne aktualizacie, ktore sa po istej dobe vzdy na samsungoch stahuju, mne raz nesiel fotak a po aktualizacii nabehol
@kosmikove skúšala som a nič
77hanes77 skúšala som a tiež nepomohlo @momoglamorous aktualizovala som dva dni dozadu, tiež som myslela, že to pomôže, ale nepomohlo
@cobra no ja kebyze dam druhy factory reset na mojom predoslom smartfone, tak verim tomu, ze by to nerozchodil raz sa dojebal len kvoli obycajnemu restartu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nastavenia -> Správa aplikácií -> Všetky aplikácie -> (nájdi) Hodiny -> vymazať údaje
alebo sprav tie pravidelne aktualizacie, ktore sa po istej dobe vzdy na samsungoch stahuju, mne raz nesiel fotak a po aktualizacii nabehol
77hanes77 skúšala som a tiež nepomohlo
@momoglamorous aktualizovala som dva dni dozadu, tiež som myslela, že to pomôže, ale nepomohlo
Factory reset, čo píše Kosmiklove musí pomôcť ...
Ak náhodou nie, potom ostáva len pre-flash celej ROMky cez ODIN (pri tom si ale musíš dávať pozor)
neustale factory resety nicia mobil