Skúšali ste nejakú? Používate pravidelne dlhší čas nejakú aplikáciu zaujímajú ma skúsenosti. Skončila mi zdarma verzia, tak uvažujem o trvalom stiahnutí...
PS: kecy o tom, že viete vstávať aj bez aplikácií ma nezaujímajú zaujímajú ma len skúsenosti
@kosmiklove žere baterku? takže inokedy si v noci nedávaš mobil na nabíjačku? ,,sleep" od androidu používam @alohomora sleduje ti to spánkové cykly a zobudí ťa počas plytkého spánku, kedy sa lepšie vstáva ja som poižívala ,,sleep" od Androidu @goodk a práve takéto zbytočné komentáre ma nezaujímajú
Picovina.... Ked nie si napojena na pristroje tak to nie je realne aby to fungovalo... Len si to clovek namysla rano a citi sa oddychnutejsi... Psychika, nic viac
fuha, cize mobil dokaze sledovat spankove cykly, hej?
inak potrebujem appku na meranie krvneho cukru, tlaku, pulzu, ph pokozky, tester ocneho tlaku a idealne by bolo, keby dokazala vyhotovovat aj CT a rontgenove snimky. viete mi poradit?
@kosmiklove ok, človek bys i myslel, že keď si taký maniak na techniku, že máš každú chvíľu 1% baterky @jurito ok, keď myslíš @notme tak tvári sa tak, že to dokáže
nuz, ako by som to...ono je dovod, preco lekari pri monitorovani spanku pouzivaju vybavenie za tisice eur a nie smartphone...a ktovie, mozno len chcu vyrazit prachy z poistovni...
ono je sice pekne, ze sa to snazi nieco merat (podla toho co citam) ale dovolim si tvrdit, ze tie vysledky budu asi take relevantne, ako keby som sa rozhodol pravitkom merat velkost molekuly kyseliny dusicnej.
skor to bude placebo zamerane na nastavenie tvojich vnutornych hodin, ktore (ako som sa sam presvedcil ked som s nimi experimentoval) dokazu fakt zazraky.
@notme tak mi porozprávaj o tom tvojom zázraku škoda, že to bolo placebo, keď sa mi zdalo, že sa mi dobre spalo a kukla som na mobil a bolo to podľa toho grafu tak ty kokos
@14@NotMe - nj, 3x hádaj, ktorá z možností a) ozaj potrebujú vybavenie, labáka a vobec všetky veci za miliony, a x10tisíce eur pre výzkum a liečbu spánkovích vecí..
b) chcú pumpnút poistovne, ( --> danovích platcov daní, a povinn.zdrav.poistenia, /& štát.kasu (minim.kasu Min.Zdravotníctva)..
no v podstate som experimentoval s tym, kedy sa najlepsie vyspim. uplne najviac mi sedi rytmus ist spat o stvrtej vnoci a vstavat o jednej poobede (to bude problem po prazdninach). ale vsimol som si jednu zaujimavu vec...o jednej vstanem za kazdych okolnosti, bez ohladu na to, kedy idem spat (teda samozrejme nie uplne bez ohladu, povedzme +- 4 hodiny). sranda ale je, ze ked som si lahol povedzme o jednej a spal som 12 hodin, bol som rano dosekany ovela viac, ako ked som siel spat povedzme o siestej s dobou spanku len 7 hodin. dalej som zistil, ze skor sa zobudit dokazem. dokonca podstatne skor. ked si vecer poviem, ze vstavam o osmej tak o tej osmej sa zobudim uplne prirodzene a to aj napriek tomu, ze som spal 4 hodiny s tym, ze mi sice trva trocha dlhsie nastartovat, ale potom uz unaveny niesom.
a teraz k pointe. povedz mi, ako mi nejaka appka vypocita kedy prebieha aky spankovy cyklus, ked medzi mojim najkratsim a najdlhsim spankom je trojnasobny rozdiel? jeden den som uz davno vo faze prebudzania, kym den pred tym som o tomto case nedosiahol ani fazu rem.
@notme zaujímavé pozorovania
škoda toho o 4-13 že s prácou a školou je to nepohodlné
Ano, to som si všimla aj ja, že občas som rozbitejšia, keď spím dlhšie ako kratšie... ja som si všimla akurát tak, že po 5 tich hodinách počujem aj budík, do tich 5 tich hodín nepočujem
netuším ako to tá aplikácia robí len som si všimla, že sa ľahšie zobúdzam, keď ma budí ta aplikácia a nie môj mobil
každý hovorí o tých fázach niečo iné, počula som aj že tie fázy trvajú niekomu 1,5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
uz viac krat som chcel nieco take skusit ale zatial som sa k tomu nejak nemal. odradilo ma hlavne to ze to vraj zere moc baterku.
@alohomora sleduje ti to spánkové cykly a zobudí ťa počas plytkého spánku, kedy sa lepšie vstáva ja som poižívala ,,sleep" od Androidu
@goodk a práve takéto zbytočné komentáre ma nezaujímajú
nie nikdy si v noci nedavam mobil na nabijacku nabijam vzdy vtedy ked je telefon vybity. ked ma tak 10% a menej.
inak potrebujem appku na meranie krvneho cukru, tlaku, pulzu, ph pokozky, tester ocneho tlaku a idealne by bolo, keby dokazala vyhotovovat aj CT a rontgenove snimky. viete mi poradit?
@jurito ok, keď myslíš
@notme tak tvári sa tak, že to dokáže
ono je sice pekne, ze sa to snazi nieco merat (podla toho co citam) ale dovolim si tvrdit, ze tie vysledky budu asi take relevantne, ako keby som sa rozhodol pravitkom merat velkost molekuly kyseliny dusicnej.
skor to bude placebo zamerane na nastavenie tvojich vnutornych hodin, ktore (ako som sa sam presvedcil ked som s nimi experimentoval) dokazu fakt zazraky.
ale ved fajn, presne meranie mozgovej aktivity a pseudomonitorovanie fyzickej aktivity spolocne so zvukmi je takmer to iste, no
b) chcú pumpnút poistovne, ( --> danovích platcov daní, a povinn.zdrav.poistenia, /& štát.kasu (minim.kasu Min.Zdravotníctva)..
no v podstate som experimentoval s tym, kedy sa najlepsie vyspim. uplne najviac mi sedi rytmus ist spat o stvrtej vnoci a vstavat o jednej poobede (to bude problem po prazdninach). ale vsimol som si jednu zaujimavu vec...o jednej vstanem za kazdych okolnosti, bez ohladu na to, kedy idem spat (teda samozrejme nie uplne bez ohladu, povedzme +- 4 hodiny). sranda ale je, ze ked som si lahol povedzme o jednej a spal som 12 hodin, bol som rano dosekany ovela viac, ako ked som siel spat povedzme o siestej s dobou spanku len 7 hodin. dalej som zistil, ze skor sa zobudit dokazem. dokonca podstatne skor. ked si vecer poviem, ze vstavam o osmej tak o tej osmej sa zobudim uplne prirodzene a to aj napriek tomu, ze som spal 4 hodiny s tym, ze mi sice trva trocha dlhsie nastartovat, ale potom uz unaveny niesom.
a teraz k pointe. povedz mi, ako mi nejaka appka vypocita kedy prebieha aky spankovy cyklus, ked medzi mojim najkratsim a najdlhsim spankom je trojnasobny rozdiel? jeden den som uz davno vo faze prebudzania, kym den pred tym som o tomto case nedosiahol ani fazu rem.
škoda toho o 4-13 že s prácou a školou je to nepohodlné
Ano, to som si všimla aj ja, že občas som rozbitejšia, keď spím dlhšie ako kratšie... ja som si všimla akurát tak, že po 5 tich hodinách počujem aj budík, do tich 5 tich hodín nepočujem
netuším ako to tá aplikácia robí len som si všimla, že sa ľahšie zobúdzam, keď ma budí ta aplikácia a nie môj mobil
každý hovorí o tých fázach niečo iné, počula som aj že tie fázy trvajú niekomu 1,5