Ahojte,chcem sa spytat,ze ci pri studiu aplikovanej informatiky na vs musim vediet super pracovat na pc,pretoze ja viem len zaklady na pc a ci na aplikovanej inf a ekomomike musime vediet matiky,lebo ja matiku neviem.zvladla by som inf a ekn na vs,ked sa
na kazdej informatike budes mat minimalne algebru a logiku/logicke systemy, ale vacsinou aj samotnu matalyzu. samozrejme ak ides studovat informatiku tak skusenosti s prog. jazykmi sa zidu, ale mam znamych, ktori tam isli tiez tak, ze nevedeli nic a zvladli tie predmety docela ok ( ta matika je horsia )
Aj ja chcem ísť na aplikovanú informu a ekonomiku a tiež matika nie je moja bohvie aká silná stránka Teda je,keď sa chce,len mne sa matematicky myslieť 2x nechce : smiley:
Na akejkoľvek informatike aj ekonomike potrebuješ matiku. Ak nevieš obsluhovať počítač, tak máš asi problém kdekoľvek, nielen na VŠ a nielen na informe.
Načo, dokelu, chceš ísť študovať informu, keď nevieš matiku? Ťažšia matika ako na informatike je už len na mat-fyz asi. (i keď mnoho matematík aspoň my máme rovnakých)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Načo, dokelu, chceš ísť študovať informu, keď nevieš matiku? Ťažšia matika ako na informatike je už len na mat-fyz asi. (i keď mnoho matematík aspoň my máme rovnakých)