čaute chcem sa spýtať, keď mám apple macbook teda respektíve ho ešte len dostanem ale už je kúpený tak je tam niečo ako microsoft office alebo také niečo ? je to ako obyčajný notebook ? či napr ked budem robit neaku prezentaciu a donesiem si niečo spraven
ale aj keby si ho nemala, subory robene na office sa daju spustit a editovat aj na iwork, ktory si mozes stiahnut zadarmo z mac app store a je to applovska alternativa k ms office
@6 teda zadarmo je ku kazdemu novemu macu, ktory uz ma mavericks v sebe. vsetko, co malo ML a spat si mozes stiahnut trial verziu (alebo crack z torrentu) a dat update cez mac app store, ktory ti hodi najnovsiu a oficialnu verziu zdarma.
Díky ľudia nakoniec som ho kúpila od známeho z rodiny za celkom fajn cenu a on sa tomu rozumie takže programy .. mi tam všetko nainštujem čo chcem a mám tu aj wor aj power point aj excel skratka všetko dík za odpovede
takze..iwork ako taky je zadarmo, ako sa tu uz spomenulo,samozrejme existuje aj office for mac,aktualne je vonku 2011, 2013 bude vydana tento rok,akurat taky drobny zadrhel ohladne usb klucov : ak ho nemas naformatovany na fat 32, na macu ti nepojde bez pouzitia tuxery
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov