Apple i Phone 6s 16G alebo 32G? Popripade stači iba 6?
Apple i Phone 6s 16G alebo 32G? Popripade stači iba 6? Mám otázku pretoze chcem kupiť iphone 6s 16G a vela ludi hovori ze je to malo pamäte. Viete mi povedat kolko momentalne zaberá iOS giga z celkovej pamäte pri 16G ?
ty sam najlepsie vies, kolko pamate zaberas. ja napr. mobil vobec nepouzivam na hudbu a fotky si mazem, takze by mi dokonale stacilo 16GB (ale mam teda 7 - tam je najmensie 32, ale keby bolo 16, tak beriem to)
najdi si rozdiely medzi 6S a 6 a podla toho sa rozhodni, ci ti staci 6 alebo chces 6S. zase raz je to na tebe
a ak chces kupovat novu masinku, tak si mozno pockaj, az vydaju iphone 8. potom pojde cena 6tiek aj 7iciek dolu, mozes si potom kupit 6s 32GB
@hoperpohroma sám za seba áno viem ze 16 by stačilo...ale počul som že potom čim dalej tym menejaplikacii tam narvem kedze zabera čim dalej tym viac .. nemal by som problem počkat na to kym cena klesne ale iphone sa unas začne predavatniekedy v novembri 7S mozno koncom septembra
tak ake appky pouzivas? ja mam duolingo, instagram, fb a messenger a nemyslim si, ze inokedy v zivote mi bude treba inu appku a keby aj hej, tak mam este kopu giga volneho miesta
ANo 2 mesiace ale mne mobil treba uz teraz počkam tak max do 12 sep. kedy ich predstavia či to urobi niečo z cenou kedze sa spustia predobjednavky. Ale nviem nemam skusenosti o kolko by mohli spustit zo sucastnych 400 ečok. nemyslim si ze to bude 100 eur
16 gb by som osobne nebral. Skutočne záleží od každého používateľa ako so svojim telefónom narába.
Ja mám SE 64Gb a z toho voľných 18Gb. Miesto u mna zaberajú fotky a najmä hudba.
Keď berieš telefón ako nástroj na volanie, správy, internet + mail a raz za čas fotka, stačí ti 16.
počkaj tych 400 eur si ochotny za to dať ? či kolko aby som bol v obraze ? až potom ti budem mocť poradiť ked sem daš rozpočet s ktorym si schopny sa rozlučiť
@melancholik Ja vravim ze 400 je momentalne cena. Jasne ze by potešila nižšia cena. Nehladam špičkovy telefon uplne ale tak vyššia stredna trieda určite. A iphone6 s to splna.
potom ti radim zobrať iphone 6s 16 gigovy s tým, že si budeš raz za mesiac kompletne nahadzovať fotky a videa bud na cloud alebo do PC a vymazavať to z telefonu ... ja osobne mam 6s 64gigovu verziu, premazavam data a mam celkovo zaplaveny mobil 18 gigabajtami, mam dosť appiek ... ale zase hudbu počuvam len cez spotify....takto keď už tak 32 giga, to je take optimalne podla mna kedy sa to ešte da zvladnuť, tych 16 ti radim len kvoli cene že bude trošku nižšia ... ale ak by ti nevadilo priplatiť za vyššiu cenu tak určite 32 giga ... a rozhodne radšej iphone 6s ako ihpone 6, vraviš o strednej triede, tym sice iphone 6 určite je, ale nemyslim si že je až taky priepastny rozdiel medzi 6 a 6s či je ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
najdi si rozdiely medzi 6S a 6 a podla toho sa rozhodni, ci ti staci 6 alebo chces 6S. zase raz je to na tebe
a ak chces kupovat novu masinku, tak si mozno pockaj, az vydaju iphone 8. potom pojde cena 6tiek aj 7iciek dolu, mozes si potom kupit 6s 32GB
fakt zalezi na tebe aky si spotrebitel
mno a ved november je za 2 mesiace
Ja mám SE 64Gb a z toho voľných 18Gb. Miesto u mna zaberajú fotky a najmä hudba.
Keď berieš telefón ako nástroj na volanie, správy, internet + mail a raz za čas fotka, stačí ti 16.