Väčšina ľudí píše, že iPhone-y sú šroty a že za takú cenu by si ho nekúpili, že je to drahé, platí sa len za značku atď .... Vie vôbec niekto, že v obchode kúpite 16 GB iPhone 4 len za 199 dolárov čo je asi 152 € ? Len škoda že to je v USA .... ak by som
frajerke kupil oco z orangeu nedotovany 16gigovy za 680€..neviem kde zozenies za 220 ..a tych 200 dolarov by sa tak ci tak oplatilo..ked si porovnas mesacny pausal ich s nasim tak je o dost lacnejsi
@patofbc tak ajfon som mal pred nou a tiez som ju aj naockoval na apple produkty ..a ona je zivym prikladom toho, ze clovek ktory kedysi o applu vedel jedine to, ze ma nadhryznute jablko v znaku, ma dneska ip4, kedykolvek ma moznost sedi za mojim macom a app store povazuje za svatynu ..cize ano, je s nim spokojna nadmieru, ved kto by nebol
z orangeu ..ved vyssie som pisal ze nedotovany za 680€, 16gigovy ono,keby si mal peniaze, urcite by som nevahal a kupil..ip pouzivam uz asi 2 roky a zatial som s nim spokojny totalne ako sa da..a ked porovnavam 4 a uplne prvy, ktory mam tiez doma, tak ten moj je stale proste..to iste ako 4 akurat bez niektorych funkcii..nepamatam si kedy mi zamrzol, a ci vobec niekedy zamrzol ..ide stale svizne a plynulo,.. a 4..tak tam je ta rychlost podobna ako warp u star treku
@trdelniiq ale si pisal ze frajerkin oco jej kupil za 680 .. a ja som sa pytal kolko stal tvoj .... a nechapem tomu porovnaniu ze iphone 1g a 4g .. ako to ze skoro to iste ved to je uplne velky rozdiel nie ?
@patofbc moj stal tak isto kedze ho mam tiez z orangu tak rozdiel je tam vacsi nez zadok byonce ale podstata je ta ista a len som chcel vyzdvihnut ze hoc je uz ten prvy stary ako europa, stale ide rovnako dobre ako na zaciatku
no veď to som sa pytal že či si mal/maš tiež IP 4 .. a že koľk ostal nemohol som vedieť že tiež ho maš z orangeu ... a nedotovany to je že neblokovany ?
@trdelniiiq ale je to len na orange kartu ? ... ak nie, ale bol by ... tak by to vyriešil jailbreak nie ? ..... a v t-mobile maju tiež ? .... ešte otazka : jailbreak sa robi len tak ze pojdes cez iphone na stranku jailbreakme.com a pockas trochu a mas jailbreaknute ? to je všetko ?
a ak niekto nechce kupovat telefon tak stale je tu moznost iPod Touch ktory ponuka skoro to iste... az nato ze tato 4 kova verzia nema taky kvalitny displej a ma mensiu ramku ako iphone 4
@patofbc ohladne jb si pozri forum na iphone.cz .. ja napr mam z orangu ale simku mam z o2..tu ti jb robit nebude treba..len v tom pripade, ze budes chciet pouzivat cydiu a davat si do ip cracknute apps
@trdelniiiq no ale robi sa tak JB ? .. no ale načo je ta cydia vlastne ? JB sa robi preto, aby si mohol tahat aplikacie z itunes nie ? a aby si si ich nemusel sťahovať
Ved si kup padelander na ebay od nejakeho americana, pride ti to nakoniec od sikmaca a ten rozdiel medzi padelandrom a originalom urcite ani nezbadas a celkova utrata bude 50eur s dopravou a este jednym vianocnym darcekom v hodnote 50eur :p
@patofbc iPhone 4 stojí v USA 199$ na paušál s viazanosťou iPhone je skvelý mobil ALE s uzavretým iOS. Za menej peňazí máš HTC-čko s Androidom, voľným OS a s podobnými funkciami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a zda sa mi ze ten pausal u AT v amerike je okolo 40euro mesacne