@Tomas HTC G1 je vonku uz davno a ak si myslel Google Nexus One tak aj ten sa uz predsa predava asi mesiac.
@Doberman Android naozaj bezi na linuxovom jadre, ale Iphone OS nie. Je to Unix ale nie Linux.
A suhlasim ze android sa da ovela viac modifikovat, lebo zamerom Apple bolo ze na Iphone sa bude dat nainstalovat len to, co clovek ztiahne z AppleStore.
proti iphonu nic zle - velmi privetivy k samotnemu uzivatelovi ako vsetky veci co robi apple, skor problemy s cisto oreginalnymi vecami... hudba atd, atd ...
myslim ze OS android je vcelku vymakany a po takom roku alebo roku a pol sa presadi HTC hero by bola jednoznacna volba keby som si teraz kupoval phone
Android bol v case G1 deravy, nestabilny, nedorobeny a skaredy OS. iPhone zas trpi politikou applu (vydat zariadenie, ktore out of box okrem multimedialnych veci dokaze prd a potom casom do neho dorabat ficury, ktore existuju na inych telefonoch uz roky).
No a HW podla mna nema vyznam porovnavat, pretoze G1 vyzera ako TV remote control. No proste otrasne.. Je to jeden z najnevydarenejsich telefonov od HTC.
ja mám htc dream ( google g1) a moj frajer má iphone.. ja som chcela g1 hlavne kvôli sidekick klávesnici a preto, lebo je určite lepší ako nokia n97 a kvalitnejší..
môj mobil milujem anedala by som ho ani za nič..iphone vyzerá jednoducho ale je celkom zložitý(hlavne ovládanie a sync iTunes a ostatné veci)kdežto dream je uplne jednoduchý na ovládanie, praktickejšie písanie na klávesničke a jedno s druhým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ajfoun » www.apple.com/iphone/...
alebo
g1ka » www.t-mobileg1.com/...
btw tu mozte hrat o apple ipod » iblog.pedestrian.sk
Ja by som to porovnával, až keď budú obidva.
zase trochu mi na G1 vadi ta tehlova klavesnica (cea QWERTY)... a jeho cudny tvar
Nexus One rulez (aj ked tiez ma svoje muchy )
@Doberman Android naozaj bezi na linuxovom jadre, ale Iphone OS nie. Je to Unix ale nie Linux.
A suhlasim ze android sa da ovela viac modifikovat, lebo zamerom Apple bolo ze na Iphone sa bude dat nainstalovat len to, co clovek ztiahne z AppleStore.
myslim ze OS android je vcelku vymakany a po takom roku alebo roku a pol sa presadi HTC hero by bola jednoznacna volba keby som si teraz kupoval phone
No a HW podla mna nema vyznam porovnavat, pretoze G1 vyzera ako TV remote control. No proste otrasne.. Je to jeden z najnevydarenejsich telefonov od HTC.
môj mobil milujem anedala by som ho ani za nič..iphone vyzerá jednoducho ale je celkom zložitý(hlavne ovládanie a sync iTunes a ostatné veci)kdežto dream je uplne jednoduchý na ovládanie, praktickejšie písanie na klávesničke a jedno s druhým