@zmarek20 osobne mám 160gb iPod niekoľko rokov a som max spokojný.. treba itunes ale je to rozhodne lepšie ako ten kokotský sony software, ktorý už ani neviem ako sa volá... inak to vydrží rozhodne viac ako 36 hodín.. minule skoro 3 dni nonstop na chate vydržal a to ani nebol plne nabitý.. a keď sa ti dojebe tak menia automaticky kus za kus a neriešia či si ho jebol z okna alebo si ho mal strčený v riti.. o sony v tomto dosť pochybujem
ja mám iPod Touch 32gb ale chcem vymeniť za Classic 160gb. nevadilo by mi ze je ťažši určite do toho chod a máš pokoj na roky kedže su to kvalitne prehrávače.
@zmarek20 co sa jedna ipodu, do compu si nahras iTunes a tam si porobis playlisty (da sa to aj priamo v ipode), rozdelis do kategorii, dokonca mozes pozerat aj videa.
Ja by som do ipodu siel. Ale do classicu tazko. 160 gb hudby pocuvam tak tri-styri mesiace, pricom ten hdd....no neviem, nemam skusenost ale pevny hdd v prenosnom mediu bez nalezitej ochrany....ale apple to ma isto poriesene.
Ak sa mozem spytat, preco je pre teba dolezita hmotnost? A taka velka kapacita? Priznam sa, ze mam teda velmi vela hudby, ale 160 gb? To je teda dost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
skorej som videl od teba cca 3 ankety o tom ktorý telefón je lepší a teraz tu vidíme hmotnosti prehrávačov čo si ty zač ?
(a je mi jedno, že sa tu asi nenájde človek, čo to okrem mňa chápe
Ja by som do ipodu siel. Ale do classicu tazko. 160 gb hudby pocuvam tak tri-styri mesiace, pricom ten hdd....no neviem, nemam skusenost ale pevny hdd v prenosnom mediu bez nalezitej ochrany....ale apple to ma isto poriesene.
Nerozmyslal si nad ipodom touch?
Znacna nevyhoda tychto MP3 je externy slot na MicroSD.
Ten ipod touch ma okolo 100g,ipod classic 140g.
Este by ma zaujimalo ,ake su rozdiely medzi 6 - 7 - 8. generaciu Ipodov clasic?(alebo to je to iste?)
Ak sa mozem spytat, preco je pre teba dolezita hmotnost? A taka velka kapacita? Priznam sa, ze mam teda velmi vela hudby, ale 160 gb? To je teda dost...
Preco ta vaha, lebo ho budem dost casto nosit v nohaviciach.
*ciastocne to povazujem za vyriesenie.
ten Cowon je uz moc drahy,tazky je.