podla mna je to kravina, ked si zoberies ze za 150-200 mozes kupit dobry mobil co samozrejme aj prehrava hudbu, tak vzdy by som si to vybrala radsej ako nejaku malu kocku co nema ani displej, ale hlavne ze ma pred nazvom i
Je to dost predrazene, kedze je to apple, za 50 eur mas prehravac s displayom a vsetkym okolo inej znacky. Ja mam sice apple, ale tucny 120gb, inak sa to neoplati podla mna :>
ja ho milujem, nevymenila by som ho za nič je to oveľa lepšie ako behať s nejakým veľkým mobilom,a aj keď tam nemáš displej vôbec to nevadí pretože ti povie v akej zložke si a čo počúvaš aj ako si na tom s batériou takže to je fajn a je maličký to sa mi na ňom páči najviac a batéria vydrží dlho, a shuffle nemusíš mať zapnutý takže ani to nie je problém....a aj keď je 50 eur trocha veľa podľa mňa sa oplatí ale možnože by sa našiel niekde aj lacnejší, treba hľadať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@sheily
Áno,je to tke maličké a mestí sa to všade,a preto som ho zabudla vo vrecku riflí a následne zbadala ako sa kúpe v práčke
Ale to už bola moja chyba uznávam