@presovcan1 To sa neda urcit takto bez blizsich informacii o tom, cO chces.
Ake funkcie to ma mat, ci sa v systeme rad rypes (vyladovanie detailov, hrabanie sa v nastaveniach), alebo ci chces system do ktoreho nemusis (a nemozes) velmi zasahovat.
tak Galax S3 je teraz asi najvykonnejsi mobil na trhu spolu s HTC one X ... pri iphone platis za znacku, je pekny aj vsetko ... ale ak chces vykon, tak neni co porovnavat .... rozhodne by som bral ten Samsung, a inac osobne keby ze mam si vybrat medzi tymito troma tak berem ten HTC, je o cosi lacnejsi nez ten Samsung, podobny vykonovo (dokonca vniecom aj vykonnejsi) a rozhodne je krajsi nez oba mobily iphone a samsung
Ale cca pred dvoma týždňami som si kúpila iPhone 3G.. Po troch dňoch som ho predala, lebo to bolo niečo neskutočné.. Fakt proste netorelovateľná pomalosť, sekanie, a celkovo ma teda iOS a jeho úžasná samostatnosť nijako nenadchli.
Tak som kúpila Samsung Galaxy S, za rovnakú cenu a som neskutočne spokojná.. Ten mobil proste nemá chybu, nádherný displej, fakt úžasná rýchlosť, Android mi teda vyhovuje tisíckrát viac, proste neviem čo by som mu vytkla.. A keď si vezmem, že ty by si si mal kúpiť ešte o tri triedy lepší.. To musí byť fakt už dokonalosť
Aj ke´d ako som hovorila na začiatku, možno sa to porovnávať nedá, rozdiel medzi 3G a 4S a medzi Galaxy S a S2 či 3.. Ale ja by som už do iPhonu teda nešla ani náhodou.. Už len tá hromada aplikácií, ktoré mám zadarmo a predtým som za ne zaplatila..
@h8u DD tak to ma pobavilo ked sudis iphone preto ze si si kupila v roku 2012 iphone 3g ktory sa uz asi rok a pol ani nepredava D
Ja by som volil iphone 4s uz len pre tu trvacnost ... Ten telefon ked si nan kupis folie bude rovnaky ako si ho kupil aj o 5 rokov to su prosto kvalitne materialy hlinik a podobne... O 5 rokov ho aj predas za slusnu cenu
Ked nie iphone tak nipeco ine ale halaxy s3 za tu cenu si kupit taky plastovo papierovu lopatu D nie vdaka
Ak ale rad pozeras nejake filmy onlinenz telefonu alebo si donho chces nejako priamo stiahnut tak to iphone nieje preteba
tak vazene cicusky dovolte aby sa vyjadril niekto kto tomu rozumie urcite si zober iphone v sucasnosti je to najvyskonnejsi smartphone a to z prosteho dovodu ze andorid jednoducho viac jadier vyuzit nevie takze taky vykon je pre tento telefon skor pritazou a ziadne zazraky od toho necakaj, mozno tak za 2 roky ked pride android s podporou viacjadrovych cpu a pokial nie si geek ktory nema cele dni co robit len vyladovat nefunkcny telefon a chces jedno z najintuitivnejsich rozhrani tak urcite ber iphone, 100% ucastnikov tohto fora ktori tvrdia ze ho mali v ruke a galaxy vyhrava ho v ruke nemali a videli ho tak maximalne na videu a ani jeden z vas potencial tohto telefonu nevie vyuzit ani len na 20%, za iphone sa hanbit nemusis za samsung tak isto nie, tak je len otazkou vkusu ktory sa ti viac bude pacit, a mimochodom pokial sa bavime tak isto o hrach iphone vedie vdaka optimalizacii a app store, o ktorej moze samsung len snivat, a preto ak nie si zaujuaty voci apple, nemas dovod ho nezobrat, a ak sa k tomuto postu chce niekto vyjadrit a presvedcit ma o opaku kludne, ale prosim piste, argumentacne a vecne, to ze ste to mali v ruke a pozicane od kamosa atd. su hluposti, alebo ak nie tak piste konkretne veci
@eskimak Presne tak zober iPhone 4S, je to mobil na ktorom len ťažko nájdeš chybu a tá asistentka je taktiež suprová (SIRI) na druhú stranu "Copysung" alebo "Samsung" všetko len odkopíroval, a dal to do 5x spomalenej verzie , ber iPhone!
Iphone je kazovy???? DDD tak mi povedz preco sa este teraz predavaju bazarove 4-5 rocne iphone/iphone 3g za cca 100€? za kolko sa predava taky 5 rocny samsung? Taky ani nenajdes jedine tie tlacitkove ... Okrem tojo apple ti dava k iphonu taky servis ako ziadny iny vyrobca ...
Ak je vada neopravuju ju (aj keby je to pokazene tlacitko) rovno vymena kus za kus ... Do 30neviem kolko dni mozes zariadenie vratit bez udania dovodu ... A kopa inych moznosti ako cedia obstarat aby ziadny zakaznik nebol nespokojny tak s tou kazovostou si ma fakt rozosmiala
Btw aj galaxy s3 je dobry telefon ale ver tomu ze po pol roku ho budes chciet predat lebo ta plastova lopata s androidom ktora sa ti zachvilu zaserie. Hodnota toho telefonu zdaleka nieje 600€ ... To plastove telo ma hodnotu tak 4€ ... Vsetko ostatne je na komponentoch ktore ani nevyuzijes 4 jadrovy procesor - podobne hluposti kde sa iba hraju s cislami ... Ked vezmes do ruky iphone tak citis ten hlinik tu vahu, luxus
@ecco a skus si porovnat cenu iphonu a samsungu mudrlant iphone novy stoji okolo 800€ a samsung cca 450€ samozrejme ten novy okolo 550€ a to je rozdiel.. iphone mozes predavat o 3 roky za 100€ a samsung tak po 40 - 70€ to sa vola ze odpisovanie majetku
@elmsi tak po prve, oznacila si 64gb verziu, ktora je najdrahsia a po druhe mzone nie je oficialne apple store..je to len premium reseller, ktory si cenu moze navysit ako chce..originalny online apple store je v cz, odkial ti samozrejme produkt dorucia zadarmo v hodnote 570€
s niekym ako ja? s niekym, kto pouziva iphony od roku 2007, hned od prveho modelu, ktory bol vydany? s niekym, komu ten iphone funguje bezproblemovo uz 5 rokov, bez jedineho naznaku spomalenia alebo vady? s niekym kto ma vo svojom okoli dalsich minimalne 10 ludi, ktori taktiez pouzivaju iphony (mimo ineho dalsie produkty apple) s ktorymi nemaju ziadne problemy? your argument is invalid
Akoze cisto novy 4s ked si vies dobre zohnat tak do 500€ 16 gb ... A tych 100€ spominanych to som myslel stare roztrepane 3gcka 4 rocne ... Dvaapol rocne iphone 4 sa predavaju stale nad 300€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Ake funkcie to ma mat, ci sa v systeme rad rypes (vyladovanie detailov, hrabanie sa v nastaveniach), alebo ci chces system do ktoreho nemusis (a nemozes) velmi zasahovat.
iOs je robeny Applom pre Apple a preto to bude vzdy to naj na trhu
Ale cca pred dvoma týždňami som si kúpila iPhone 3G.. Po troch dňoch som ho predala, lebo to bolo niečo neskutočné.. Fakt proste netorelovateľná pomalosť, sekanie, a celkovo ma teda iOS a jeho úžasná samostatnosť nijako nenadchli.
Tak som kúpila Samsung Galaxy S, za rovnakú cenu a som neskutočne spokojná.. Ten mobil proste nemá chybu, nádherný displej, fakt úžasná rýchlosť, Android mi teda vyhovuje tisíckrát viac, proste neviem čo by som mu vytkla.. A keď si vezmem, že ty by si si mal kúpiť ešte o tri triedy lepší.. To musí byť fakt už dokonalosť
Aj ke´d ako som hovorila na začiatku, možno sa to porovnávať nedá, rozdiel medzi 3G a 4S a medzi Galaxy S a S2 či 3.. Ale ja by som už do iPhonu teda nešla ani náhodou.. Už len tá hromada aplikácií, ktoré mám zadarmo a predtým som za ne zaplatila..
ináč som spokojný.
I phone je pičovina ma to slabý display ked ti raz spadne na zem na display tak užž nemáš i phone ale i phone spider
Ja by som volil iphone 4s uz len pre tu trvacnost ... Ten telefon ked si nan kupis folie bude rovnaky ako si ho kupil aj o 5 rokov to su prosto kvalitne materialy hlinik a podobne... O 5 rokov ho aj predas za slusnu cenu
Ked nie iphone tak nipeco ine ale halaxy s3 za tu cenu si kupit taky plastovo papierovu lopatu D nie vdaka
Ak ale rad pozeras nejake filmy onlinenz telefonu alebo si donho chces nejako priamo stiahnut tak to iphone nieje preteba
iShit 4s som mal na 2 dni požičaný, a okrem toho že je to predražená a s ničím nekompatibilná pičovina som nič podstatnejšie nezistil
Iphone je kazovy???? DDD tak mi povedz preco sa este teraz predavaju bazarove 4-5 rocne iphone/iphone 3g za cca 100€? za kolko sa predava taky 5 rocny samsung? Taky ani nenajdes jedine tie tlacitkove ... Okrem tojo apple ti dava k iphonu taky servis ako ziadny iny vyrobca ...
Ak je vada neopravuju ju (aj keby je to pokazene tlacitko) rovno vymena kus za kus ... Do 30neviem kolko dni mozes zariadenie vratit bez udania dovodu ... A kopa inych moznosti ako cedia obstarat aby ziadny zakaznik nebol nespokojny tak s tou kazovostou si ma fakt rozosmiala
Btw aj galaxy s3 je dobry telefon ale ver tomu ze po pol roku ho budes chciet predat lebo ta plastova lopata s androidom ktora sa ti zachvilu zaserie. Hodnota toho telefonu zdaleka nieje 600€ ... To plastove telo ma hodnotu tak 4€ ... Vsetko ostatne je na komponentoch ktore ani nevyuzijes 4 jadrovy procesor - podobne hluposti kde sa iba hraju s cislami ... Ked vezmes do ruky iphone tak citis ten hlinik tu vahu, luxus
@elmsi len tak mimochodom, 4s stoji okolo 560-570€, neviem z akeho palca si vycucala tu astronomicku cenu, ze 800€, no lol..
k tej kazovosti sa radsej ani nevyjadrujem, kedze zjavne nemas ziadne skusenosti..
» www.mzone.sk/ipad-ipod-iphon...
ja nie ale ludia co poznam a maju ho na nho stale nadavaju ale co sa s niekym ako ty zaoberam
» store.apple.com/cz/browse/home/...
s niekym ako ja? s niekym, kto pouziva iphony od roku 2007, hned od prveho modelu, ktory bol vydany? s niekym, komu ten iphone funguje bezproblemovo uz 5 rokov, bez jedineho naznaku spomalenia alebo vady? s niekym kto ma vo svojom okoli dalsich minimalne 10 ludi, ktori taktiez pouzivaju iphony (mimo ineho dalsie produkty apple) s ktorymi nemaju ziadne problemy? your argument is invalid
Akoze cisto novy 4s ked si vies dobre zohnat tak do 500€ 16 gb ... A tych 100€ spominanych to som myslel stare roztrepane 3gcka 4 rocne ... Dvaapol rocne iphone 4 sa predavaju stale nad 300€
skor HTC, LG, motorola.
Iphone je stabilna kvalitna klasika. Akurat ju vela ludi nenavidi, nekonecna retazova reakcia ktoru vypustilo par haterov
Za pár dní je vonku nový iPhone, potom treba porovnávať.