@love4ever prepáč, ale zdvíha sa mi žalúdok z tvojho písma. Vzhľadom na to, že môj najobľúbenejší predmet v škole je slovenčina, môžem s čistým svedomím prehlásiť, že tak ako ty píše podľa mňa len retardovaný človek s vysokou dávkou zmutovaných mozgových buniek. Aj keď je asi pravda, že do tejto skupiny nepatríš, lebo ty žiadne mozgové bunky nemáš. V takom prípade by si si asi uvedomila, že píšeš ako (s prepáčením) piča. Na to nemám iné slová.
Toto už fakt nie je vtipné... Prosím ťa, nauč sa písať ako normálny človek a nie ako drbnuté decko. Ok? Lebo toto je už maximálne trápne... a ešte niečo k @14 ... tu nie sú žiadne priblblé komentáre, jediná priblblá si tu ty... priblblá... Omg, toto je pre @love4ever ešte pochvala....
@love4ever halóóó toto nieje pokec ... tu sa nachádzajú ľudia ktorý nevedia čítať veci napísane v k*kotčine ... prepáč ale realita je taka ... ch je ch, k je k, v je v ... viem že nevyužívať pri písaní všetky tlačítka na klávesnici je frustrujúce ale frustrujúcejšie je to čítať
neber to ako útok na tvoju osobu ber to ako dobru radu do života
Nerád odsudzujem ľudí, no ale toto už hovorí samo o sebe. To ako nie je toto normálne a ani zo zdravého rozumu. Akože všetci sme mali 12 rokov ale takto sa reprezentovať???
dievča má silný zmysel pre humor a prehliadnuc fakt, že na ňu všetci od vrchu po spodok nadávajú, má pomerne dosť komentárov, takže zrejme vie čo robí...ešte mi povedzte, čo sa vlastne pýtala, ten jazyk nepoznám...
@pietro93 a newypadnem aj kebi si mal kwoli tomu infark dostat. lebo ja si budem tam kde xcem bit a budem si pisat taq aqo si pisat xcem. a inac je dost trapne z TWOJEJ strany ked sa nedokazes owladat a takto sa pozastawujes nado mnow. na to aki mas wek sa sprawas ako pubertiak. ludia s twojimi rokmi sa wedia uz aj kultiwowanejsie wijadrovat. ale asi to bude tym ze wiwoj nieje u kazdeho rownaki
@bloodsuckingvampire ja ze nemam ziadne mozgowe bunky? xixixi. mozno mne welmi slowencina neide ale tebe asi welmi neide biologia ci co to mate na skole. a twoj slownik o tebe tiez nieco howori. aj ked mam pismo ake mam aspon nenadawam cloweku ktoreho wonkoncom nepoznam. TO je znaqom neinteligencie. a mozno ked wyrasties tak si to uwedomis.
@iwanushka wies mna twoj nazor na moje pisanie woobec nezaujima. ale pekne od teba ze si sa wijadrila
@drilo ja som si wedoma toho ze to nieje pokec ale to ze to nieje pokec neznamena ze sa budem musiet prisposobowat. ja ziadne prawidla neporusujem. a dakujem za radu ale ja budem pisat taq aqo sa mi to loobi
@love4ever oooh tak teraz si ma dala ... ako seriózne si zo mn a spravila beštiu čo ta núti prispôsobovať sa
pre mňa za mňa si píš ako chceš aj bernolákovčinou, aj anglicky aj s chybami aj bez nich ... mne to je u prdele ... len som sa snažil odporučiť ti používať jazyk ktorý pozná 99,99999987654321% ľudí na tomto fóre ...
preboha veď tú tvoju odpoveď som musel prečítať 6x kým som pochopil o čo ti ide ...
@love4ever@70 moja a ako si ty prišla na to, že mi nejde biológia? keď som povedala, že nemáš mozgové bunky, myslela som to IRONICKY a keď si to nepochopila, tak to o niečom vypovedá a okrem iného, ja aspoň nejaký slovník mám, to tvoje sa tak na 100% nazvať nedá ou a ešte niečo, ja vyrásť nepotrebujem ty by si mala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Zasmiala som sa kvalitne, aj keď by mi malo byť skôr do plaču.
co si sa s konom zrazil?
taG KeoKrafia to urcite nebola...
matematYGa..?? no to bi aj f celku ušlo..
ale mYluiem BYOLOKIU...
a ty @wale ?
A k téme: na ZŠ som žrala slovenčinu a literatúru. A ešte aj dejepis, lebo učiteľka nás bila učiteľským zápisníkom
@love4ever prepáč, ale zdvíha sa mi žalúdok z tvojho písma. Vzhľadom na to, že môj najobľúbenejší predmet v škole je slovenčina, môžem s čistým svedomím prehlásiť, že tak ako ty píše podľa mňa len retardovaný človek s vysokou dávkou zmutovaných mozgových buniek. Aj keď je asi pravda, že do tejto skupiny nepatríš, lebo ty žiadne mozgové bunky nemáš. V takom prípade by si si asi uvedomila, že píšeš ako (s prepáčením) piča. Na to nemám iné slová.
bože,ako môže niekto takto písať...veď to dlho trvá..a inak mám celkom rada cudzie jazyky
a účtowníctvqo
až teda vóbec víš čo to e
neber to ako útok na tvoju osobu ber to ako dobru radu do života
dEjEpYs a nEmCyNqU mYlUjEm
aLe mAtEmAtYqU nYe fUjQy
Prikláňam sa: @adka279 @rischo @pernik a ďalší
a @belzeboss
@pietro93 a newypadnem aj kebi si mal kwoli tomu infark dostat. lebo ja si budem tam kde xcem bit a budem si pisat taq aqo si pisat xcem. a inac je dost trapne z TWOJEJ strany ked sa nedokazes owladat a takto sa pozastawujes nado mnow. na to aki mas wek sa sprawas ako pubertiak. ludia s twojimi rokmi sa wedia uz aj kultiwowanejsie wijadrovat. ale asi to bude tym ze wiwoj nieje u kazdeho rownaki
@bloodsuckingvampire ja ze nemam ziadne mozgowe bunky? xixixi. mozno mne welmi slowencina neide ale tebe asi welmi neide biologia ci co to mate na skole. a twoj slownik o tebe tiez nieco howori. aj ked mam pismo ake mam aspon nenadawam cloweku ktoreho wonkoncom nepoznam. TO je znaqom neinteligencie. a mozno ked wyrasties tak si to uwedomis.
@iwanushka wies mna twoj nazor na moje pisanie woobec nezaujima. ale pekne od teba ze si sa wijadrila
@drilo ja som si wedoma toho ze to nieje pokec ale to ze to nieje pokec neznamena ze sa budem musiet prisposobowat. ja ziadne prawidla neporusujem. a dakujem za radu ale ja budem pisat taq aqo sa mi to loobi
pre mňa za mňa si píš ako chceš aj bernolákovčinou, aj anglicky aj s chybami aj bez nich ... mne to je u prdele ... len som sa snažil odporučiť ti používať jazyk ktorý pozná 99,99999987654321% ľudí na tomto fóre ...
preboha veď tú tvoju odpoveď som musel prečítať 6x kým som pochopil o čo ti ide ...
ach jaj ... "MILUJEM DETI"
"originálne" písmo.. ..
Veru dievča, u Teba asi zastal na čísle 11 (rokov).