Ťažko povedať. Myslím že aj tu to celkom využiješ nakoľko Arabi tu vďaka rope kde čo skupujú. Ale celkovo, keď niekto študuje na škle technický smer, tak sa mu viac oplatí ísť niekam do emirátov atď. Lebo tam čo sú Aroabi čo vyštudovali technický smer, tak o tom nič nevedia a ľudí z týchto odborov jednoducho stále hľadajú. Čiže tam aj ponúkajú lepšie platové podmienky a benefity.
@semhamforas mno co sa tyka toho ze mi neveris, tak jeden z mojich rodicov je syrcan, preto som tam zil taku dlhu dobu, vlastne moja rodina tam este stale zije , ja som tu prisiel viac menej studovat
a ano mas pravdu, preto som ti pisal ze vediet arabsky jazyk sa oplati v krajinach perskeho zalivu , sak UAE tiez patri medzi ne
@carbonevo tak si to napísal že pásol ťavy, ako keby si to mal povolanie čiže si tam v podstate žil.
JJ, ja som to nepoprel. Len som dodal že aj tu v európ sa to celkom oplatí. Navyše v takom nemecku sa s arabštinou dohovoríš hádam aj lepšie ako s nemčinou na niektorých miestach
@carbonevo myslel som na Islam, respektívne jeho najrozšírenejšiu formu...Arabi majú pekné budovy a mešity (myslím tiež arabizované národy), a majú čo ponúknuť svetu, ale púštna mentalita nepustí...škoda...
Inak tiež mám kamaráta, ktorého otec pochádza zo Sýrie....
inak osobu/osoby s touto fotkou som stretával na pokeci - sedem z ôsmych bol fake, a ten ôsmy bol mnou vytvorený profil - daj si tam aspon volaku peknu brunetu
naučiť sa arabsky by nebolo odveci, aj keď neviem načo by mi to bolo a nemám čas, lebo tých jazykov čo sa chcem naučiť je akosi veľa.... ale majú tak akurát dobré písmo pre ľaváka aspoň by som si skúsila jak to vy praváci musíte písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a brndžálun ale zaboha si neviem spomenut co to je zda sa mi ze pomaranc dake jedlo urcite
napis mi spravu co presne chces
najivna@ ako je dobry den po arabsky ? take slovo ani neviem ze by existovalo v arabskom jazyku
inak, čítať by som sa chcel naučiť lebo ja tam nevidím žiaden zmysel v tých písmach v každom prípade je to perspektívny jazyk
jazyk si myslim ze by si najviac vyuzil keby si chcel ist pracovat do krajin perzskeho zalivu
Ťažko povedať. Myslím že aj tu to celkom využiješ nakoľko Arabi tu vďaka rope kde čo skupujú. Ale celkovo, keď niekto študuje na škle technický smer, tak sa mu viac oplatí ísť niekam do emirátov atď. Lebo tam čo sú Aroabi čo vyštudovali technický smer, tak o tom nič nevedia a ľudí z týchto odborov jednoducho stále hľadajú. Čiže tam aj ponúkajú lepšie platové podmienky a benefity.
Na druhú stranu je tam veľmi veľa obmedzení
a ano mas pravdu, preto som ti pisal ze vediet arabsky jazyk sa oplati v krajinach perskeho zalivu , sak UAE tiez patri medzi ne
JJ, ja som to nepoprel. Len som dodal že aj tu v európ sa to celkom oplatí. Navyše v takom nemecku sa s arabštinou dohovoríš hádam aj lepšie ako s nemčinou na niektorých miestach
Inak tiež mám kamaráta, ktorého otec pochádza zo Sýrie....
@carbonevo kde v Sýrii?