Caute, zaujímal by ma aj váš názor: arafatka mi po necelom roku jej nosenia prirastla ku krku ale moja mama mi to stale vycita a hovori, ze nosenim tejto satky nieco vyjadrujem, no nikdy mi nepovie co. Tak preto sa pytam, vyjadruje nosenie arafatky nieco
no, ja som arafatky mala jedného času, tak pred rokom či dvoma, strašne rada, lenže potom ich zrazu mal každý druhý človek v meste, takže ju už takmer nenosievam...ak však chceš vedieť, o čo ide pri arafatkách (uznávam, ani ja som to nejak nezisťovala, proste ju malo pár mojich kamošov punkerov a mne sa páčila...)
vacsinou to nosi vselijaka "alternativna" mladez, laviciari a protivlastnenecky orientovana zberba. takze ja si to nikdy na seba nekupim, a nepaci sa mi to ani ako samotny kus odevu.
pokial viem tak celkom na zaciatku to nosili teroristi dade na juhu ci vychode ci kde ako spoznavacie znamenie ... ako napr ja mam cerveno-ruzovu ja som alkaida a podobne .. .ale potom sa to dostalo medzi ludi a teraz to uz nevyjadruje zhola nic o com by som vedel
pozri, síce je fakt, že arafatky nosia väčšinou ľudia čo počúvajú nejaký punk, rock či metal....proste to patrí k tomu...možno že už ani nie tak k názorom (antisemitským atď..) ale k tomu outlooku...ale v každom prípade, ak sa pozrieš do takých obchodov ako je napr. New Yorker alebo Takko...tak uvidíš, že tam arafatky majú a myslím si, že je to len z toho dôvodu, že to fičí práve..nie preto, že to má niečo vyjadrovať...lebo tie obchody sa snažia mať čo najnovšiu módu..takže dnes je to skôr o móde..alebo o vkuse jednotlivcov...
nj arafatky boli niekedy ze wow fest drsna wecicka, ale teraz ich uz nosi fakt kazdy, co ma kusok stwe, ale ta co uz... predychame... a tiez ich lubim, mam jednu slowensku, jednu egyptsku a jednu spanielsku a teraz maju u nas w cinaku za 100 krasne arafatky take ze zltocierna, ruzowocierna, tmawomodrocierna a selijake dalsie, taze idem wykupit
aj ja nosim arafatky ale podla mna to nieje nic zle len u nas v meste mame jednu asi arabku tak tak divne na mna pozerala ked som to mala na krku ale co uz
jooj aj moja mambuča mi hovori ze sa jej to nepaci ze to je take arabske..a nie nase krestanske...ale co uz..aj tak som si ju kupila...a nosim ju ...neviem ako dlho mi to vydrzi..ale aspon pocas tychto chladnych mesiacov sa dost zide... myslim ze vych arabskych statoch by sme hlavne my zeny..mali s tym problem leboo je to typiše mužsky odev..no ale co uz...myslim ze sa tam aj tak nikdy nedostanem...a ci uz ju nosi emak punker metlak ska alebo niekto kto pocuva rege...alebo hocikto iny..je mi to fuk...nech si ju nosia...ved je to jeden kus oblecenia ktory nas vsetkych spaja...bez ohladu na to kym sme...a myslim ze arafatka tu bude este dlho pootm ako dospejeme..a ked este sa budeme smiat ked zazrieme svoje deti alebo vnucata ako sa prechadzaju s arafatkou previazanou okolo krku...PaL
ja som arafatku nemala ale tento txzden si ju idem kupit moja mama mav tom podporuje ze mi bude teplo atd no proste bludy taze ja s tym problem nemam no a ja si myslim ze to nic neznamena je to proste imidz !!!! drzim palce
Ja mám arafatku po mojej mame, už má okolo 20 rokov. Keď bola s mojím otcom na svadobnej ceste v Turecku tak ich kvôli maminej arafatke skoro zabili...
Ale tak ja ju nosím a mne sa welmi páči a je mi fakt jedno čo s kto myslí, je to môj krk, môj štýl!
tak u nas najprw to mala kamoska metlacka jedina na skole a teraz aj spoluziacka co neznas ametal ani punk ale nosi ju takze ja ju budem nosit az toto cele s nou neprestane lebo potom si bude wsetci mysliet ze len opakujem...a k twojmu pokojne ju nos dalej wed ked ti prirastla ku krku tak nech a paci
..takto..nosením arafatky dávaš v celom normálnom svete najavo svoju jednoznačnú podporu palestínskemu ľudu, jeho boju za slobodu a proti okupácií fašistickým štátom usrael..že nejaké "celevriťťťi" nosia arafatku len ako módny doplnok, je bezpredmetné..ešte odkaz nicku terkakreténka a jeho matke: niektorí Arabi sú kresťania, slovo "Arab" označuje príslušnosť k národu, nie náboženstvu..a pre ostatnýc: veľmi jednoducho sa o "arafatke" dozviete viac, ak do guglu hodíte slovo "keffiyeh"..jaj, ale to je na Vás asi príliš zložité, hehehehe.. ..
fu... nikdy som sa nestrtla s nazorom zeby cosika vyjadrovali... jedine co mi to pripomina je asi islam-izrael... a thak.. a velmi rada nosim arafatky... prijemne hrej a thaky lepsi pocit mam v nich ... LENZE NEJAKY PAKO MI CMAJZOL MOJU ARAFATKU ZO SATNE... a este k tomu oblubenu... cervenu... fnuk
určite ju nos..a na ostatnych sa vykašli..ja milujem svoje arafatky... je to teplucke..mekucke myslim si ze by to nemalo vyjadrovat nic...zle...v pohodičke..pokračuj v noseníí
to ze arafatky nosia len ludia co pocuvaju punk alebo rock je bullshit jassir arafat nebol rocker ani punker. ak ta to skutocne zaujima nepocuvaj tieto chujoviny ale spytaj sa wikipedie: » en.wikipedia.org/wiki/Jassir_Ara...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Arafatky nenosim, nesedia mi
Ale nič tým nevyjadruješ, veď aj celebrity to nosia
Neboj, nikto ti za to nič neurobí. A príjemne to hreje.
» aryanrebel.wordpress.com/2008/03/26/niec...
pôvodne nosili arafatky najmä punkeri, potom sa pridali aj metalisti a dnes si to na seba uviaže každá druhá pipka a emáč, ech....
Ale tak ja ju nosím a mne sa welmi páči a je mi fakt jedno čo s kto myslí, je to môj krk, môj štýl!
a teraz nenavidim, ked ma nejaky hiphoper arafatku!!! jednoducho sa mi to nepaci..
odpoved
tato satka vyjadruje antisemtsky postoj, mnohi si to neuvedomujete a propagujete tieto myslienky