Milujem Lidl a jeho mexické/ázijské/americké týždne! vtedy zoženieš na 100% .... nehovoriac o tom, že tam predávajú asi najzdravšie polotovary zo všetkých obchodných sietí..
Mňa len nebavilo chodiť hore dole a všade ho hľadať,len som chcel vedieť či ho niekto nekupuje v nejakom obchodnom reťazci naisto. Ale ďakujem vám. Radšej si ešte pobehám po meste ako čítať tie strašne vtipné a poučné odpovede.
@zeryk to je blbost ze by v tescu nemali arasidove maslo.... u nas v nitre maju aj niekolko druhou.... a pytal si tam niekoho ze kde to maju, alebo len si chvilku hladal a nenasiel tak si usudil ze to nemaju?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Mňa len nebavilo chodiť hore dole a všade ho hľadať,len som chcel vedieť či ho niekto nekupuje v nejakom obchodnom reťazci naisto. Ale ďakujem vám. Radšej si ešte pobehám po meste ako čítať tie strašne vtipné a poučné odpovede.
Popolček v popelnici.
Popolception
a kus som reagoval na to,že si tu niekto z toho robí chat,za seriozne rady pravdaže ďakujem aj bez irónie.
Skus kaufland mam pocit,ze tam maju vsetko