Mám jednu otázku, zbytočnú, ale predsa. Som totálny antitalent na kreslenie, ale veľmi by som sa chcela dostat na architektúrú. pretože sa chcem venovať bytovej architektúre a dizajnu. Myslíte, že mám šancu? Poraďte prosím čo robiť. Ďakujem
Heh, ja som chodil tiez na vytvarnu a na vytvarnu sa chodi aby si sa naucil kreslit a malovat, keby vsetci ti co tam boli to vedeli tak tam ist nepotrebuju.. LOGIKA!!!
Ja študujem Zatial len strednu priemyselnu odbor pozemne stavitelstvo. A mame architekturu a rad kreslim ale ver že na architekture sa bude velmi malo krasliť viac učiť a potom maš prredmet kreslenie a ak nerada kresliš alebo nevieš tak na tu školu nechod- je to uprimne.
Prave mame za ulohu v architekture navrnuť zborovnu ale najprv to musi byť nakraslene 3D a až tak sa može rekonštrukcia takže asi tak dufam že som pomohol. Ak niečo chceš tak sa nevzdavaj kreslenie sa da naučiť vermi.
ja chodim na vytvarnu uz roky a za ten cas sa tam otocilo plno ludi co sa pripravovali na architekturu ci dizajn. hlavne si nemysli, ze sa tam ukzes mesiac pred prijmackami a oni ti to vleju do hlavy. chce to MINIMALNE rok intenzivneho navstevovania kurzu.
Myslitel : Diky za radu. Ja strasne rada kreslim, len nemam ani stipku talentu. Na architekture sa sice nemusi vela kreslit, lenze kreslenie potrebujem minimalne na prijimacky...
Cts w: Ja by som sla na vytvarnu bez problemov, lenze uz v skole na vytvarnej mi bolo trapne, ked som videla ako kreslia ostatny a ako ja. Vsetci sa na mne dobre zabavali, tak sa bojim co to bude na vytvarke...
Kašli na nich videla si film Matkin dar ? je to super film rovno na tvoj problem nešlo jej to ale nakoniec im natrhla prdel ale musela spievať spievať a spivať a tebe nič ine neostava len kresliť a kresliť tak sa drž
Ja neviem kreslit absolutne a chodim na fakultu architektury STU, ale iny odbor ako architektura a urbanizmus...a ak nevies kreslit tak tam ani nechod lebo sa tam nedostanes alebo ta to najskor prestane bavit alebo ta vyhodia i ked sa tam velmi nekresli, ale skor tam rysujes....
Mna by to velmi bavilo robit, lenze aj ked som mame vravela, ze chcem ist na vytvarku tak pozrela po mne ako po sibnutej a povedala nech na to radsej kaslem, ze ved predsa som totalny antitalent...Tak neviem co robit, pretoze architektura ma velmi zaujima a velmi by som ju chcela studovat
aj ja som chcel študovať architektúru. kreslenie by nebol až taký problém, skôr matika a fyzika... tak som si našiel iné ciele. bavil som sa o tom s jedným študentom architektúry a keď mi povedal, o na to treba, tak to možem rovno zabaliť. nájdi si niečo iné, čo ťa baví a si v tom dobrá, a choď študovať to
ja som teraz na gymply a chcem ist tiez na architekturu.kreslenie mi ide a aj ma bavi len z matikou je to horsie ale pocul som ze je tam len deskriptivna geometria .vobec neviem z coho mam ist maturovat a co mam vsetko vediet.nevie niekto poradit nejake knihy?
mozem sa inak spytat co stoji studium na architekture? som z ba, takze myslim len skripta, pauzaky a tak. tak mesacne. lebo uvazujem o studiu ale neviem nakolko je si to mozne dovolit. dakujem za odpoved.
študujem architektúru 1. rokom. Nedostala som internát, čiža platím si byt, musela som si zabezpečiť kvalitné rysovacie perá, pravítka, obaly, kufrík na A2, rysovaciu dosku, šanóny, akvarelové farby, farebné papiere rôzneho povrchu atď. A to sme ešte nerobili makety. Dávam si viazať práce, Kúpila som si multifunkčné zariadenie, aby som si mohla práce naskenovať, tlačiť farebne. Niektoré práce robím a AutoCADE na PC, čiže to tiež nie je lacná záležitosť. Skriptá nám prednášajúci ofotia, ale je dobré mať knihy. V škole je celkom slušná knižnica. Ale náklady na štúdium sú vcelku vysoké.
Dlhodobo pripravujem na talentové prijímacie skúšky - na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
Kontakt: laco.b.pp@post.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Prave mame za ulohu v architekture navrnuť zborovnu ale najprv to musi byť nakraslene 3D a až tak sa može rekonštrukcia takže asi tak dufam že som pomohol. Ak niečo chceš tak sa nevzdavaj kreslenie sa da naučiť vermi.
Cts w: Ja by som sla na vytvarnu bez problemov, lenze uz v skole na vytvarnej mi bolo trapne, ked som videla ako kreslia ostatny a ako ja. Vsetci sa na mne dobre zabavali, tak sa bojim co to bude na vytvarke...
Ale diky za rady, mozno sa na to nakoniec dam
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
Kontakt: laco.b.pp@post.sk