No ja úplne zbožnujen tento film odvtedy, čo som ho prvýraz videla túto nedeľu na jednotke. Taký dojímavý...Ach jaj. No a čo si o ňom myslíte vy? Už ste ho videli? Koniec všetkých dní?
Jaj mne uz ide poriadne na nervy tak isto ako den nezavislosti:p Kazdeho pol roka to davaju poznam pomaly naspamet (Keby som to zakazdym kukal tak to aj pozam naspamet slight_smile:
jediny film pri ktorom dokazem plakat okrem tych co sa ublizuje zvieratam. Ale ma nieco do seba...a tie hlasky jak bruce odpaluje golfove lopticky na greenpeaceakov
no tak tento film bo mojim najoblubenejsim asik 5 rokof..a teraz je nim uz zelena mila ale tak aj tak si vzdy rada pozriem armagedom a potm ho cely prerevem... ale tak bez slzy pri tom byt...
Mno ja som ho najprv vobec nechcela,že kukať,nemala som záujem nakoniec som však povedala,že tak si ho teda kuknem a čo sa nestane? odvtedy je to pre mňa jediný a najlepší film na svete a verím,že tak to aj ostane,pretože neexistuje lepší film ako fakt!!!Môže si každý hovoriť,čo chce,ale jedine tento film ma dokáže rozplakať,videla som ho odvtedy už dosť krát,stále ma to baví a navyše....nikdy som ho nevidela bez toho,že by som neplakala to je divné,človek vie,čo príde ako ked sa Harry lúči s Grace,alebo ked sa už vo výťahu rozpráva s A.J a ešte ked odpáli tú bombu so slovami:,,vyhrajeme,Grace,"proste najkrajší,najúžasnejší a najlepší film na svete...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale je pekný....dojímavý....ujde
aj ked tu cest ked su vesmire som videla len raz lebo ta americka namyslenost, ze su najsamlepsi na svete ma stve
Ale tento film poznam naspamat odpredu aj odzadu ako ine oblubene filmy
Ten rus je uplne best!