Asi som sa zalúbila do kamoškinho frajera. Viem, že on ma chcel už aj predtým, ale vybrala som si iného, nie že by som si jeho nevšímala, len proste toho druhého som chcela viac. On si potom začal s mojou kamoškou. Potom odišiel na pol roka na erazmus. Me
Aké straty? Nič nestrácaš, len to bude chvíľku štípať v srdci. To prejde. Mysli na niečo iné. Venuj sa niečomu inému alebo niekomu inému. Pomáha to. Klin sa klinom vybíja.
@12pusinka16 ja ho neriešim, len sme sa minule spolu bavili na gauči u kamoša na domovej párty a proste preskočila iskra... nemôžem za to, že na neho myslím, na tom gauči som mala pocit, že som našla spriaznenú dušu... mám sa s ním prestať rozprávať? mám sa mu vyhýbať alebo čo?
nech sa oni daja rozidu, ked ide po tebe.. a nebolo pekne keby si s nim bola ty a pripada mi ze vztahy moc vazne neberie, tak sa s nim vyspi a potom ho odkopni.
ja som sa od neho držala vždy ďaleko, všetko je to z jeho iniciatívy, nikdy som mu ani nič nenaznačila a ani nedala najavo svoje city, správala som sa maximálne kóšer, jediná dvojzmyselná poznámka nebola, akurát že to vo vnútri bolí, že vlastne to cítim rovnako ako on a nemôžem to dať najavo, musím sa pretvarovať, chce sa mi z toho vracať...
ty si sa nezalubila. ty ho chceš. to je veľký rozdiel. prepáč, neber si to osobne ale mna uz unavuju ludia co nevedia co chcu.tak musia mat vsetko. za nimi ostavaju ruiny.
vytetuj si na celo ,,P,,,aby ked som ta stretla,aby som ta nakopala a ludia sa ti mohli zdaleka vyhybat!!!!!!
a tieto tvoje slova!CISTA FALOS
,,Nechcem jej prebrať frajera, MAM JU RADA, NEROBI SA TO, nie je to čestné. ,,
,,Chodíme spolu von ako partia aj s ďalšími ľuďmi a keby som jej ho prebrala, tak by ma všetci odsúdili, neverím, že by sa so mnou ešte niekto z mojich kamarátiek/tov bavil.,,
chuderka...nebude sa so mnou nik kamaratit...oooo...sa cudujes????????
@frota345 kašli naňho, v pokoji sa doma vyrev a čakaj kým to prejde (hoci to môže trvať dlho).... nemyslím, že ti to za to stojí... a nikdy nevieš... možno raz, keď budete obaja slobodní a budete vedieť, čo chcete sa stretnete a ....
to jak keby toto forum 13-rocna pubertacka zalozila sak je jasne co mas robit. drz sa od neho dalej, potom ta to prejde a uvidis ze zakratko sa budes nahanat za nejakym inym chalanom
@mojsvet keby som bola bezohladná, tak jej preberiem toho chlapa a ani okom nemihnem ako to padne jej, alebo ako to zoberú ostatní, ani by som sem nepísala a v najmenšom by ma to netrápilo...
lebo ty máš milón kamošov, aby si každý deň mohla vymeniť partiu že? Asi nevieš aké to je, keď nikto o teba ani nezakopne a nemáš sa s kým okrem svojej rodiny porozprávať, keď na teba pozerajú cez prsty a štítia sa ťa ako keby si mala nejakú chorobu, kydajú na teba...
a nerozumiem čo je sebecké na tom, keď nechcem ublížiť svojej kamarátke...
ja som to zazila.preto som na teba tak vyletela.z ich ,,vztahu,,nic nebolo,bo si uvedomila,co spravila.svedomie jej nedalo.zacala,ze,,ja som to nechcela,,
uz len to,ze sa pohravas s tou myslienkou...vzdial sa od neho co najdalej,ak naozaj chces mat nadalej kamaratku
@frota345 chceš vysvetliť to čo povedala "mojsvet"? Aspoň myslím, že to chápem dobre, až príliš.
Takže @frota345 vo svojich tvrdeniach si protirečíš. Hovoríš, že jej nechceš ublížiť no zároveň hovoríš, že ťa to k nemu ťahá, že to robíš iba preto, lebo by si stratila kamarátov vrátane nej. Nechci byť príčinou ich rozchodu, pretože ak by sa aj potom dal dokopy s tebou tak by to nebolo nadlho. Chalan, ktorý nechá inú kvôli ďalšej, ten aj tú ďalšiu nechá zas kvôli ďalšej atď atď. A nie, že sa to nerobí. To je neprípustné. Prepáč, ale ak by si to spravila tak nie si pre mňa osobne viac ako ku***. Prac sa od neho čo najďalej a nedovoľ mu veci ako sa ťa dotýkať a podobne. Ak nie si sprostá tak pochopíš.
@meirem to je asi úplne normálne sa zaľúbiť do zadaného/zadanej, veď zakázané ovocie chutí najlepšie. Možno si neľúbila, ale určite sa ti musel niekto taký páčiť, a od toho už je to iba kúsok.
@frota345 môžem ti poradiť, keď vážne k nemu niečo cítiš a bojíš sa, aby sa to nedosralo, začnite sa riešiť na tajnáša. Uvidíš aspoň či to bude fungovať, nikto to nebude vedieť okrem vás dvoch (pokiaľ to neprezradíte a budete sa vyhýbať zaľúbeným pohľadom) a možno sa neskôr on rozíde s tvojou kamarátkou. V spoločnosti je to celkom využívané
Vidím, že sa oháňaš morálkou. A máš i pravdu. Takéto "preberanie" frajerov nie je dobré. No prečo to pokrytectvo z tvojej strany?
Pochop, že vzťah so Sydom trvá dlho. A okrem toho, všimla som si, že v albumoch máš ešte nejaké ďalšie osoby mužského pohlavia... No čo sú toto za morésy?!
Zeny nemiluju casto ak skoro vobec (muzov / najvacsia ich laska je skoro vzdy k ich detom) .A vacsinu casu su na pochybnostiach z vlastnych pocitov...Proste vzdy podvedome kalkuluju preco ano a preco nie.
Potom prichadza faza kurvenia sa / aka uzivania zivota. Je v tom adrenalin, tuzba zazit vzdy nieco ine, strach z toho ze premrhaju svoj zivot / prilezitost, strach z vlastneho ja, nerozhodnost toho co chcu (ved predsa co ked to co naozaj chcem je uplne nieco ine ??)...
Podvedome vsak testuju muzov...znova a znova ta ista skuska aby presvedcili same seba...
Postupne..pod vplyvom skusenosti a veku si uvedomia co chcu alebo co im chyba a co by chceli...Castokrat skoncia s niekym kto je k nim trosku mily...ale nelubia ho...
Nie nadarmo sa hovori ze zeny si uzivaju ked su mladsie a muzi ked su starsi behaju za mladymi
mne sa stalo to isté a poviem vám ak o tom nič neviete tak sa k tomu radšej nevyjadrujte oslovenia drž sa dalej od kamoškinho frajera su sice logické ale citom nerozkážeš a čo sa týka toho môjho prípadu v mojom prípade sa to stalo tak že som povedala frajerovi mojej kamaratky už býbalej že ho podviedla totižto mala som ho rada tak čo už no ......... a potom on jej ani nedal koniec ale stalo sa to že si ma všimol a začali sme sa o tom rozprávať a tak no a zistili sme že sa lubime no neviem ako to bude pokračovať dalej lebo kamoška už všetko vie a neni z toho nadšená no je jasné že ma netrapy čo si myslí niekto ked ten niekto vie hovno o mojich pocitoch ........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
no je to blbé, ale sama vieš že sa na to máš vykašlať, smutné ale pre všetkých najlepšie
A ešte stále sa smejem ---> @12
ja som sa od neho držala vždy ďaleko, všetko je to z jeho iniciatívy, nikdy som mu ani nič nenaznačila a ani nedala najavo svoje city, správala som sa maximálne kóšer, jediná dvojzmyselná poznámka nebola, akurát že to vo vnútri bolí, že vlastne to cítim rovnako ako on a nemôžem to dať najavo, musím sa pretvarovať, chce sa mi z toho vracať...
a tieto tvoje slova!CISTA FALOS
,,Nechcem jej prebrať frajera, MAM JU RADA, NEROBI SA TO, nie je to čestné. ,,
,,Chodíme spolu von ako partia aj s ďalšími ľuďmi a keby som jej ho prebrala, tak by ma všetci odsúdili, neverím, že by sa so mnou ešte niekto z mojich kamarátiek/tov bavil.,,
chuderka...nebude sa so mnou nik kamaratit...oooo...sa cudujes????????
SI STRASNE SEBECKA A BEZOHLADNA
len proste mi je z toho na 2 veci...
@2
ale nie vazne, je to frajer tvojej kamosky a navyse ste rodina, ja myslim ze je to dost dvovodov aby si si s nim nezacinala
lebo ty máš milón kamošov, aby si každý deň mohla vymeniť partiu že? Asi nevieš aké to je, keď nikto o teba ani nezakopne a nemáš sa s kým okrem svojej rodiny porozprávať, keď na teba pozerajú cez prsty a štítia sa ťa ako keby si mala nejakú chorobu, kydajú na teba...
a nerozumiem čo je sebecké na tom, keď nechcem ublížiť svojej kamarátke...
ja som to zazila.preto som na teba tak vyletela.z ich ,,vztahu,,nic nebolo,bo si uvedomila,co spravila.svedomie jej nedalo.zacala,ze,,ja som to nechcela,,
uz len to,ze sa pohravas s tou myslienkou...vzdial sa od neho co najdalej,ak naozaj chces mat nadalej kamaratku
Takže @frota345 vo svojich tvrdeniach si protirečíš. Hovoríš, že jej nechceš ublížiť no zároveň hovoríš, že ťa to k nemu ťahá, že to robíš iba preto, lebo by si stratila kamarátov vrátane nej. Nechci byť príčinou ich rozchodu, pretože ak by sa aj potom dal dokopy s tebou tak by to nebolo nadlho. Chalan, ktorý nechá inú kvôli ďalšej, ten aj tú ďalšiu nechá zas kvôli ďalšej atď atď. A nie, že sa to nerobí. To je neprípustné. Prepáč, ale ak by si to spravila tak nie si pre mňa osobne viac ako ku***. Prac sa od neho čo najďalej a nedovoľ mu veci ako sa ťa dotýkať a podobne. Ak nie si sprostá tak pochopíš.
@frota345 môžem ti poradiť, keď vážne k nemu niečo cítiš a bojíš sa, aby sa to nedosralo, začnite sa riešiť na tajnáša. Uvidíš aspoň či to bude fungovať, nikto to nebude vedieť okrem vás dvoch (pokiaľ to neprezradíte a budete sa vyhýbať zaľúbeným pohľadom) a možno sa neskôr on rozíde s tvojou kamarátkou. V spoločnosti je to celkom využívané
Vidím, že sa oháňaš morálkou. A máš i pravdu. Takéto "preberanie" frajerov nie je dobré. No prečo to pokrytectvo z tvojej strany?
Pochop, že vzťah so Sydom trvá dlho. A okrem toho, všimla som si, že v albumoch máš ešte nejaké ďalšie osoby mužského pohlavia... No čo sú toto za morésy?!
Barretta vnímam ako knihu s hŕbou stránok.
Raison d'être celého diela spočíva v jednotlivých obrazoch či náhľadoch, preciťovania rozpoloženia/í...
Poznám ho.
Nepoznám ho.
Jeho ´hmotno´ (´hmatno´) je tá posledná vec, kt. ma zaujíma.
Potom prichadza faza kurvenia sa / aka uzivania zivota. Je v tom adrenalin, tuzba zazit vzdy nieco ine, strach z toho ze premrhaju svoj zivot / prilezitost, strach z vlastneho ja, nerozhodnost toho co chcu (ved predsa co ked to co naozaj chcem je uplne nieco ine ??)...
Podvedome vsak testuju muzov...znova a znova ta ista skuska aby presvedcili same seba...
Postupne..pod vplyvom skusenosti a veku si uvedomia co chcu alebo co im chyba a co by chceli...Castokrat skoncia s niekym kto je k nim trosku mily...ale nelubia ho...
Nie nadarmo sa hovori ze zeny si uzivaju ked su mladsie a muzi ked su starsi behaju za mladymi