Tak možno je to normálne ,ale keď ja si rozumiem s ľuďmi až po tom ako ich vidím nahých , inak som trochu odmeraný...
...som si to všimol len nedávno keď sme boli s kolegami v saune...
...aj keď sa s niekym zoznámim tak v pohode ale keď sa napríkla
A s koľkými ľudmi sa bavíš, keď si rozumieš iba s tými, ktorých si videl nahých ? To ich asi veľa nebude nie ? Nerozumiem takýmto názorom, normálne mi to nepripadá teda. Asi niekto nevie, čo od dobroty.
@yoss normálne sa ludmi bavím ale kolegovci hovorili ,že keď hovorím s tými ostatnými tak že sa tvárim akoby namyslene (inak aj ja sa cítim nie ùplne v pohode) a s známimi je to ùplne fajn
(Niekedy nedávam čiarky tak na okraj a mení to trochu význam viet )
@yoss v podstate je to jedno lebo občas keď som v strese tak sa potím pod pazuchov taký divný suchý pot.....
ale keď som v pohode tak sa ničoho nebojím
a aj v saune som sa prihovoril babe ale tiež ma videla nahého no ona bola v plachte tak no nerozprávali sme moc lebo jej končila 1,5hod
a ano občas sa mi aj to ale keď sa rozprávam tak to nezbadám hneď..
sorry, ale veta "Tak možno je to normálne ,ale keď ja si rozumiem s ľuďmi až po tom ako ich vidím nahých , inak som trochu odmeraný..." je tak epicka, ze normalne by som ju aj mohla vyhlasit za najepickejsiu vetu roka
@yoss no akurát tam v opočívarni niekto zabudol noviny ,tak sme tam riešili tie nadpisy ,že no v skratke že povrchný ludia tvrdia že napisy sù povrchné ale no je to zamotané ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
nevyrastajú ti z hlavy zajačie uši ?
(Niekedy nedávam čiarky tak na okraj a mení to trochu význam viet )
ale keď som v pohode tak sa ničoho nebojím
a aj v saune som sa prihovoril babe ale tiež ma videla nahého no ona bola v plachte tak no nerozprávali sme moc lebo jej končila 1,5hod
a ano občas sa mi aj to ale keď sa rozprávam tak to nezbadám hneď..
ak mas nejaky problem, tak vyhladaj odbornika... tu pomoc a ani ziadnu odbornejsiu radu nenajdes..
Si kurva zvláštny čistý gay
@depropex ty si kar proste
.a už som sa bál že ma nik nezvezie pod čiernu zem
Tréning robí majstrov