Ahojte, niekto kto sa rozumie tým parametrom, čo poviete na tento notebook ako notas pre vysokoškoláka? Pripadne ak viete poradiť lepší? Rozpočet pod 500 nechcem ísť a do tých 800-900 €. Ďakujem vopred za rady
@squat ďakujem a keby si si mal vybrať medzi tým prvým za 550 a tým čo som tu ja napísala pričom ten by si mal možnosť zakúpiť nový za 500, ktorý zvoliš?
a využitie? aká veľkosť displeja? pri takom rozpočte už môžeš vyberať slušné kúsky, aj overené značky ako Dell napr. tento » www.alza.sk/dell-vostro-556...
@danieldevil ten dell je kvalitnejší, ale výkonovo je na tom horšie a nepovedal by som že to stojí za 200 viac. Acer síce nemá NBD, ale ich servis je tiež veľmi dobrý.
@squat to bol len príklad, preto treba vedieť najskôr čo od neho potrebuje a očakáva...jasné že Dell bude vždy drahší ako Acer pri podobných parametroch, tak isto ako bude 2litrové BMW drahšie ako Škoda
@danieldevil bežný študent s rozpočtom podľa mňa nepotrebuje zbytočne vyhadzovať peniaze na dell, no neprirovnávaj vostro k bmw a acer k škode. Vostro nieje Latitude a Acer nieje škoda
@spacebound sprav si tu laskavost a nad acerom ani neuvazuj. mala som uz viacere znacky a acer bol jediny ktory sa do dvoch rokov kompletne rozsypal. acer proste nechces.
@squat daj si prirovnanie ake chces, ale jednoducho Dell alebo Toshiba su inde ako Acer. Ale najskor by som potreboval prave to vyuzitie, ktore nespomenula, aby som vedel poradit. Argument o beznom studentovi mi nestaci. Ja som napr kupoval Mac a vobec to nepovazujem za vyhodene peniaze a nikdy by som ho nemenil za Acer, ani keby si mi dal dva.
@danieldevil no ja neviem este na tej výške nie som. Ako som spomenula možno medicína možno nejaká technická. Ja vlastne neviem co taky študenti na notebookoch robia. Asi tlačia, zháňajú materiály, robia práce no a ja si rada zahrám csko
Ako chce s potom poradit ked nevies co chces to su zakladne otazky. Zisti si co sa na skolach o ktore mas zaujem vyuziva. Niekde to moze byt Photoshop, niekde staci office a internet a podobne.
Rozhodne si vyber taký notebook, aby si s ním bol pripravený na používanie rôznych appiek bez toho aby ti sekal. Btw, jednu vec ťa výška naučí určite: hranie hier počas nudných prednášok = hľadaj dobrú grafickú kartu. Ak bojuješ s cenou, vyskúšaj » www.zlavovy-kod.sk/hej-sk/,... malá zľava vždy poteší
Tak záleží na čo ten notebook potrebuješ, ak sa nebudeš na ňom hrať ale budeš to využívať len na školské účely, prípadne facebook, youtube a podobne, tak sa zmestíš s cenou aj nižšie.
Každopádne o tom ako si vybrať správny notebook sa dočítaš v tomto článku, je to vysvetlené celkom stručne a jasne » bold.sk/vybrat-spravny-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.alza.sk/acer-aspire-f15...
tento ma ešte lepšiu grafiku + novší procesor, a keď chceš strop, tak
» www.alza.sk/acer-aspire-v15...
Ja som si ho kúpil pred nedávnom tiež a som 100% spokojný
Baterka vydrží 4 hodiny
@spacebound sprav si tu laskavost a nad acerom ani neuvazuj. mala som uz viacere znacky a acer bol jediny ktory sa do dvoch rokov kompletne rozsypal. acer proste nechces.
Každopádne o tom ako si vybrať správny notebook sa dočítaš v tomto článku, je to vysvetlené celkom stručne a jasne
» bold.sk/vybrat-spravny-...