Zdravim vospolok...rozhodol som sa kupit si novy smartphone v nejakej cenovej kategorie do 180e...dva mobily ma zaujuali a to je "ASUS Zenfone 2 Laser ZE500KL " a "Samsung Galaxy J5" co by ste mi z tohoto doporucili ?
@yolooo prakticky nemám.
Samsungy (a najmä tieto lacné) sú dosť šunky, mrznú, ide to na nervy, kedysi som mal SG S3 a išlo to po čase neskutočne sprosto (preto som prešiel na iOS)
Asus - má ho kamarát vyše roka, dobrý, neseká, nemrzne, nepadá, dobrá cena v kategórii.
Každopádne, popozeraj si recenzie - » bit.ly/21HktMh... (Asus) » bit.ly/1oSCchT... (Samsung) a rozhodni sa.
Ja som sa presne medzi týmito dvomi rozhodovala, vzala som nakoniec Samsung a zatiaľ v pohode, mám ho ale len pár mesiacov. Keby som sa rozhodovala znovu, tak zoberiem už asi Asus. Ale v tejto cene podľa mňa androidy sekajú všetky
@77hanes77 Keď už je tu takáto téma, tak tak to využijem aj vo svoj prospech. Prosím ťa, ktorý výrobca má nadstavbu podobnú ako XPERIA? Chcel som LG, tie nové sú dizajnovo veľmi podarené, ale nadstavba sa mi zdala byť úplne katastrofálna a nepraktická, Samšung nechcem a tie čínske prepadáky tiež nie. Zatiaľ to vyzerá na BlackBerry.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Samsungy (a najmä tieto lacné) sú dosť šunky, mrznú, ide to na nervy, kedysi som mal SG S3 a išlo to po čase neskutočne sprosto (preto som prešiel na iOS)
Asus - má ho kamarát vyše roka, dobrý, neseká, nemrzne, nepadá, dobrá cena v kategórii.
Každopádne, popozeraj si recenzie - » bit.ly/21HktMh... (Asus)
» bit.ly/1oSCchT... (Samsung) a rozhodni sa.
@yolooo Cenový rozpočet? Koľko chceš do toho investovať?
Ak priplatíš 30€, máš G3 : » www.mp3.sk/lg-g3-d850-32gb...
Ak nový, tak Huawei P8 lite