@hadiatko ja si pamätam, ze na zaciatok skolskeho roka bolo vzdy na rifle, mikinu, casto dokonca prsalo, a bolo chladno ako teraz... tak teraz sa schladilo mozno o par dni skor ako zvycajne...
Aj ja si pamätám, že prvý školský deň už nebol na krátke rukávy, ale kedysi, ešte keď som bola na základnej, bývalo teplo oveľa dlhšie, aj do polky septembra.
počasie sa už bude len viac dojebávať koli tomu, že ľudia nevediea čo so sebou... ale zas, sneh v auguste (na horách) nie je nejaká katastrofa, ktorá tu ešte nikdy nebola...
Pocasie bude vycinat do vtedy, kym budu developeri devastovat krajinu, auta sa budu kupovat hociakymi frajermi len tak na vozenie a celkovo kym si jednotlivec bude zit svoj velky sen na ukor nas vsetkych a dalsich generacii.
Neviem kam to smeruje, ale z toho počasia mám už silné depresie, neznášam zimu, doslova ju nenávidím, je to jedna z najhorších vecí čo poznám a vždy som celú zimu totálne najebaný a práve sa to začalo...
Prvá možnosť, ktorá príde a sťahujem sa niekde kde je celoročne stabilná teplota 25 stupňov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Prvá možnosť, ktorá príde a sťahujem sa niekde kde je celoročne stabilná teplota 25 stupňov...