Chcel by som vediet informacie o aukro.sk viem ze to je internetovy bazar ale chcem vediet ci sa platia polatky za registraciu a ci to .sk ked sa tam registrujem ci mi to plati aj na .cz
Ja som tam registrovany. Platit sa neplati len ked sa zaregistrujes poslu ti aktivacny kod cez normalnu postu /nie email/. Ked nieco predas aukro si narata nejake male percenta a to na konci mesiaca musis zaplatit aukru. Vela ludi predava mimo aukro aj takl sa da..vtedy poplatky neplatis
@3 osobne si myslim, ze nie je ucinny sposob ako sa dohodnut. Akurat tak pri prvom obchode, ale aukro urcite pride na to, ze bola dohoda mimo nich a potom to uz moze riesit vseliako.
Je to vyhodne aj na predaj ak nemas inu moznost predaja. Aukro si zo zizku zoberie podla mna max 10% a asi aj to bude vela. ja som tam len nedavno zacal, cakam na overovaci kod a uvidime ako sa tam bude kseftovat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov