Dnes sme mali ist do skoly na tretiu hodku a tak som si mohla dlhsie pospat. No a teda rano som sa o deviatej vybrala na zastavku kedze cestujem z pezinka do BA. A tak tam cakam skoro hodinu a ziadny bus, aj ked som hladala na nete aj na cestovnom poriadk
ja som mala byt dnes aj zajtra v v zahranici, lenze sa to odvolalo, tak ze aspon zajtra zostanem doma, ked som uz vypytana ale tam su tak dobre predmety piatok, ze sa mi chce ist do tej skoly
no a k busom...nikdy mi nemeskal, iba klasicke mhd vypadnutie 2 spojov za sebou je u mna normalne
ejha aka slusna ziacka ...ale ja mam tiez rovnaky nazor, chybal som vzdy len so zdravotnych dovodov cize u mna zubarka...no presne aj ja som sa minule takto oklamal tak som slapal pekne peso domov zo ZM...na druhy den som ledva chodil ty si mala aspon vyhodu ze si bola doma a nie uz niekde prec...
no to je divne.. Sak ja som z Modry a busy chodia ako maju, tak neviem.. Zeby nad Pezinkom leteli, nie sli cez neho? A nedosla si neskoro na zastavku?? Ale je fakt, ze na celej slovenskej doprave ma serie viac veci a ze je ten system na slak trafenie cely...
u nás nekedy nečo napíšu na zastavke a ide to uplne od veci tie busy preto tam mama vždy radšej volá že či to ide lebo šak oni bárjake značky daju tam malinke a clovek si to nevsimne
a ja sa každe ráno pcham v malom autobuse, ktorý ked prejde po centimetrovom kamienku taks a cely autobus natriasa...a stažujem sa??? kdeže a prečo?? rpetože si tým nepomožem.. asi tolko...
omg...ja na tvojom mieste by som zmeskavala busy denno denne aby som nemusela chodit do skoly a este keby mi mama povedala ze mi napise ospravedlnenku tak fuuu..to by bol den..ale mne nechce ani za nic napisat.. no niekto ma stastie.. aj ked o to nestoji.
No tak to ti nezávidím... Ale no stáva sa. No ja neviem, čo by som robila doma, asi by som sa nudila, škola je fajn, no ale čo už... Naštastie autobusom chodím iba v súrnych prípadoch takže to mám fajn, aj ke´d po škole musím čakať dosť dlho na ocina kím skončí v práci... Ale e pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
no a k busom...nikdy mi nemeskal, iba klasicke mhd vypadnutie 2 spojov za sebou je u mna normalne
ach