@waagbistritz69 no nie, možno na prvý pohľad, ale akonáhle to prvý raz vidíš/si vyskúšaš v akcii, tak ti dopne že to je schválne krehké a labilné na všetkých miestach na ktorých to môže byť. a tuto proste aj keď to vidíš v akcii, tak je to stále... dosť priamočiare, skutočne jediné čím môžu ojebávať je oneskorenie ovládania, že povedzme keď pustíš tlačítko tak sa to ešte pol sekundy hýbe, ale to je vec ktorá sa dá ...v porovnaní s tými "rukami" kompenzovať dosť ľahko... hmm, musím ten stroj niekde nájsť a skúsiť si.
@ midnight @ waagbistritz69 my to tu máme v tescu pri tom na plýšáky...pozriem čo to je a tam iphone, galaxy note a pod, tak reku skúsim....vyzerá to moc jednoducho nehýby sa to rýchlo...no predsa je to kurva ťažké ono tá gumička je skoro presne na tú dierku čiže to nie je jednoduché trafiť...6€ som tam nechal minule...teraz sa vyzbrojím s 10 v 1 eurovkách a pôjdem si pre ten iphone D
Hoši taká otázka skúsiť to alebo nie lebo už dlhšiu dobu nad tým rozmýšľam je síce pravda , že pravdepodobnosť výhry je 30:1 , ale mám strach z toho čo napísal "colaa" , že vyhral krabicu
@bustil neboj sa, ani tú krabicu nevyhráš ja som tam dal dokopy cez 20 € ale nikdy som netrafil nič, mne príde tá palička oneskorené po pustení inokedy zase nie, ako keby sa to striedalo...ale však nato tie veci sú sú to magnety na peniaze takže ja v tom už nevidím možnosť niečo vyhrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov