Vyzera to byt cudne ale vazne...strasne ma nastval automat na plysove hracky lebo hodila som tam spolu 70sk a ani raz som nevytiahla hracku...napiste ze vlastne jaky tam je princip...ze ako sa mi podari vytiahnut hracku...ma to nejaky system ten automat
prosim ta skus si to predsa odsledovat, ako je ktory nastaveny, niektory na kazdu 10.hracku, iny na kazdu 5., iny na kazdu 40.hracku, aby zarobili peňáze....
no ja som videla moj frajer chcel vytiahnut a skusal asi 5 x...a vsetky mal uplne ich drzal za CELE TTelo, nie za ruku a tak a aj padli dole...poodla mna to maju oni nastavene....
tieto automaty suuuu oeeeeb!! vlastna skusenost ked som mala 7 tak som sa koli tomu aj rozplakala a navod treba rozbit to sklo a mas secky hracky a zadara
ja ked som bol decko tak som si vytiahol takeho ohavneho maca...ale teraz? vzdy natom miniem všetky prachy, ludia v tescu na mna kukaju jak na debila lebo furt tam beham a rozmienam peniaze a prosto kopec krat som držal hračku, ale vypadla,...jak keby tie chnapky boli strašne labilne...
lol moj oco ma vo svojom bare taky automat xD mozem hrat kolko chcem... som vytiahol asi za 50 pokusov 30 plysakov xD lol jeden bol v diere ale este vysel o tu stenu s rukou lol som strcil dnuka ruku cez automat a som ho stiahol xD ale ne ta daktore su tak nastavene a daktore su poctive xD
ha, ze vyhra je spojena s hracimi schopnostami hraca, no iste ze
mne sa to nikdy nepodarilo, ale stale sa snazim, lebo spoluziacke sa to raz z nespocetne vela pokusov podarilo a mne uz viackrat skoro a to som potom sklamana ked nakoniec nic a rozculena ked to len tak lahko pusti tie blbe chapadla!
@merlin61 no to ja tiez po tescu beham, ale odkedy byvam v ba som este nebola aj v tescu na kamennom maju?
Ja som raz s bratom vytiahla takého plyšového zajaca ale tak pricníp... to zachytí tú hračku neskoro dosť... takže je malá šanca, že niečo vytiahneš...
ved to je nastavene musia na tom nejako zarabat,nem? ja to ani neskusam raz mi oco vytiahol z automatu ale ked tak pozorujem ludi co sa pokusaju to vytiahnut tak mam dost je to nastavene zial, zisk je zisk
chlapci a dievčata ja vam vsetko visvetlim co sa tika ohladom plisakov !!!!! ruka je nastavena tak ze napriklad po 20 hrah zatiahne silnejsie! vlastne ta ruka je povolena no a zatiahne iba na ten raz ako to nastavi majitel automatu napr. po 10 alebo 20 hre odsledovat sa to neda lebo nevies ci niekdo pred tebov uz hodil do automatu a ak vitiahnes hracku je to stastie ja osobne mam 3 ale budem mat 4 lebo nedavno sa mi v tom automate zasekli 2 eura cize volal som maitelovi a on mi posle plysaka cize budem mat 4 ! v automate je taka skrinka na ktorej sa nastavuje sila ruki cize ked je povolena ma slabu silu a nevitiahne to ale ked zatiahne silnejsie mate plysaka lenze pozor aj to sa vam nemusi podarit ked sa netrafite na plysaka ale ruka skonci iba na nom cize nemaho ho za co zodvihnut a vtedy prepasnete tah! vi to nemozete tusit kedy vam ho ruka vitiahne da sa to odsledovat ale je to zbytocne prv ked pridete k automatu hrate do vtedy kim nevitiahnete plysaka netusite kolko pred vami tam nahadzalo napr na 20 pokus vam vitiahne plysaka a bolo tam nahadzane 15 vy 5 krat hrate a vytiahnete ho este stale netusite na kolki pokus vam da tu hracku preto od vytiahnutia pocitate kolko pokusov preslo a vytiahli ste dalsiu ale je to zbytocne lebo neviete nikdy kolko pokusov uz preslo ak vas to zaujima teraz maju na 1 stranke tento automat v akcii za 95 000čk kupte si ho a zarabajte heh mimochodom vzdy sa snazte bojovat na 2 plisakov ktori su vedla seba a vitiahnete 2 naraz je to mozne ja som vytiahol tak srdiecka viac informacii vam poskitnem na pokeci D moj nicq DJadoXX mam aj fotku_:x ESTE 1 UPOZORNENIE NEVZRUSUJTE SA PRI VITAHOVANI PLYSOVYCH HRACIEK LEBO S LOGIKOV ZE NAPR VITIAHNUT HO ZA HLAVU TO NEMA NIC SPOLOCNE TAM JE TO NASTAVENE NA KOLKI POKUS TO VITIAHNETE PRAVDAZE ZARABAJU NA TOM!
Ahojte, aj ja mam uz nemale skustenosti s tymto automatom. Skutocne je to nastavena na pocet tahov, videl som pana, co si odsledoval, ako na vedlajsom automate vyhrali velku plysovu hracku a hned sa bez vahania vrhol na stroj. 19 pokusov sa absolutne nesnazil nic vytiahnut, len to furt presunul a spustil dolu, pripadne sa snazil poupravit si prostredie okolo tej, ktoru chcel a presne na 20 pokus vytiahol tu co chcel. Zvlastne ale je, ze na tom istom automate moje priatelka potom zo 6 sanci vytiahla 4 hracky. Prvym pokusom dve co boli tesne spolu, a potom sa to prestriedalo. Musite si odsledovat, ako su hracky nastavene, aj ked ruka stlaci viac, nie je iste, ci vytiahnete. Hracka musi byt dobre nastavena a vtedy vytiahnete aj bez toho, aby sa silno stlacilo. Tak isto zavisi od hracky. Ak je velka hlava, treba tahat za nu a haky nejak dostat pod ruky, ak je velke telo, tak pod ruky a medzi nohy. Presne si sledujem, kolko so vhodil od svojho prveho vhodu a kolko som za to vytiahol. Tie iste hracky som obzrel v hrackarstvach a poviem vam, ze som usetril, a to dost znacne. Napr. velka hello kity v hrackarstve 35 a ja v automate na 1 pokus. A potom som este tak skusil, reku ci sa nepodari 5 dalsich, ale nepodarilo. Je to na vas a skutocne vasej sikovnosti. POzor ale na automaty, s malym otvorom. Uz sa mi vela stalo, ze som vytiahol, drzal hracku a ked pustilo do otvoru na vytiahnutie, hracka sa tesne oprela o hranu skla a odrazila spat. Stalo sa mi to uz 3 krat, takze bacha aj na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a akoze ja to neskusam lebo hraciek mam dost ale kamoska vyhrala 3hracky ale kym sa jej to podarilo ..neoplati sa proste
mne sa podarila iba ta umela gulicka, v ktorych su hracky pohadzane
A to ešte existuje niekto kto tam vhodí peniaze? no fajn ...
mne sa to nikdy nepodarilo, ale stale sa snazim, lebo spoluziacke sa to raz z nespocetne vela pokusov podarilo a mne uz viackrat skoro a to som potom sklamana ked nakoniec nic a rozculena ked to len tak lahko pusti tie blbe chapadla!
@merlin61 no to ja tiez po tescu beham, ale odkedy byvam v ba som este nebola aj v tescu na kamennom maju?