Ludia, pls mate niekto skusenost s touto autoskolou(Cindy) v Bratislave? Bol by som vam dost vdacny za radu, popripade poradte nejaku inu, s ktorou mate dobre skusenosti. Diki
@mato35 hore na dlhacoch pri lekarni DLHE DIELY je autoskola TREND
zatial si nikto koho poznam co tam chodili z okolia nestazoval....
instruktor sa vola Furik.. celkom v poho clovek .. moja mama si tam robila vodicak a trvalo to dva mesiace (7tyzdnov) cena je trosku vyzsia ale podla mna za kvalitu sa ma platit takze okolo 360euro (+16potvrdenie od lekarky +6.50 kolky+8.50 zdravotny kurz) (ceny nie su presne)
dokazes inac najst kurzy aj za 350euro napr. autoskola rotos (ale tam to trvalo spoluziakovi pol roka )
Nechcem sa vtierat do rozhovoru, ja som robila v autoskole Fajn v ružinove, a bolo to tiež za 7týž. hotove v klude, a segra si robila teraz vo fajn, maju tam zlavu 299, co je super cena na autoskolu s takou tradiciou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
zatial si nikto koho poznam co tam chodili z okolia nestazoval....
instruktor sa vola Furik.. celkom v poho clovek .. moja mama si tam robila vodicak a trvalo to dva mesiace (7tyzdnov) cena je trosku vyzsia ale podla mna za kvalitu sa ma platit takze okolo 360euro (+16potvrdenie od lekarky +6.50 kolky+8.50 zdravotny kurz) (ceny nie su presne)
dokazes inac najst kurzy aj za 350euro napr. autoskola rotos (ale tam to trvalo spoluziakovi pol roka )
Trend nepoznam ....